Wie is Ondeugende Spruit?

Disclaimer


De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.ondeugendespruit.nl

Gebruikersvoorwaarden   
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van Ondeugende Spruit.
Deze staan los van eventuele officiƫle standpunten van bedrijven of organisaties die worden vermeld.
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Ondeugende Spruit zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ondeugende Spruit garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Ondeugende Spruit wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Reacties 
Bezoekers hebben de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver. Mocht de reactie niet gepast zijn behoudt Ondeugende Spruit het recht om reacties naar eigen inzicht te verwijderen, zonder opgaaf van redenen.

Samenwerkingen
Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met Ondeugende Spruit. Dit kan bijvoorbeeld gaan om product reviews, advertenties of winacties. Hierbij wordt echter wel aangegeven dat het gaat om een samenwerking als het gaat om een gekregen product of bij een betaalde post. In sommige artikelen wordt er gewerkt met affiliate links. Dit betekend dat als er een verkoop plaats vindt ik hier een klein percentage van ontvang. Op Ondeugende Spruit wordt gehandeld in overeenstemming met de gedragscode social media. Dit betekend dat er onder iedere post de volgende afbeelding wordt geplaatst.

Dit is een gesponserde post

Informatie van derden, producten en diensten Wanneer de Ondeugende Spruit links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. Ondeugende Spruit aanvaard geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Ondeugende Spruit niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.


Copyright
Ondeugende Spruit behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Indien je artikelen of passages uit artikelen van mij gebruikt is dat op eigen verantwoording. Wel is het dan zo netjes om een verwijzing naar mijn blog/artikel op te nemen.
De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt en voorzien van copy right. Wil je hier gebruik van maken dan kan dit alleen met vooraf gevraagde toestemming. Foto’s die op Pinterest gepubliceerd worden, zijn wel toegestaan. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Indien je van mening bent dat teksten, afbeeldingen en logo’s, of namen en merken, die gebruikt en vertoond worden op deze website, eigendom zijn van jouw of van jouw bedrijf terwijl dit niet zo of onjuist is vermeldt, stuur mij dan een reactie zodat ik dit kan aanpassen.

Wijzigingen
Ondeugende Spruit behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten