Wie is Ondeugende Spruit?

Over Ondeugende Spruit

Mag ik mijzelf even voorstellen....Ondeugende Spruit is de naam van mijn blog. Deze naam is geïnspireerd op mijn eigen twee ondeugende spruiten.

ondeugende spruit profielfoto

                  
Het op de wereld brengen van deze spruiten heeft mijn wereld compleet veranderd. Reden: het hebben van 2 kinderen en een verhuizing van de grote stad naar een klein dorp. Van het speuren in de stad naar leuke hebben dingen, voor mijzelf en voor de spruiten, verdwaal ik nu uren op het internet.

Speuren naar aanbiedingen voor leuke must haves voor kinderen, traktaties, leuke uitjes, activiteiten, DIY en het inrichten van kinderkamers. Uren zoekwerk op het internet met resultaten waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg. Via mijn blog wil ik graag deze juweeltjes voor Ondeugende Spruiten met jullie delen! Met af en toe een persoonlijk bericht over mijn moederschap perikelen. 

Ik ben Patricia, een 30ster die niet weet wat ze later worden wil als ze groot is. Georganiseerde chaoot en bloggende moeder van 2 ondeugende spruiten. Tussen de vieze luiers en opvoed taferelen door blog ik over must-haves, DIY juweeltjes en moederschap perikele - See more at: http://www.ondeugendespruit.nl/#sthash.cDnuAT3A.dpuf

Groetjes van, Patricia van de Velde, moeder van twee Ondeugende Spruitjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten