Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 4 oktober 2016

Traktatie!

Onze kleinste spruit werd eind september 2 jaar en hij mocht voor  het eerst trakteren op het kinderdagverblijf. Wij trakteren graag gezond en omdat de traktatie ook door de kindjes mee naar huis moet worden genomen is deze traktatie ook nog eens meeneem proof. 

ondeugende spruit traktatie rozijntjes gezond trakteren

De jongste spruit is gek op rozijntjes en daarom was het een snelle en makkelijke keuze om hiermee aan de slag te gaan. Aangezien ik geen zin en tijd heb om in de nachtelijke uren staan te zwoegen in de keuken of met grote frustratie te knippen en plakken aan de keukentafel ging ik op zoek naar een snelle en toch leuke traktatie en deze heb ik gevonden!

ondeugende spruit traktatie rozijntjes gezond trakteren

Op de blog PequeOcio kwam ik dit te gekke gratis te downloaden stickervel tegen. Het enige wat je nodig hebt is dus een kleuren printer en stickerpapier.

Benodigdheden:

* doosjes rozijntjes
* kleuren printer
* stickervellen (a4) 
* schaar 
* karton/ dik papier
* lijm
* vlaggetjes op prikker
* stift 
* grote schaal/ mand

Het handige van deze traktatie is dat je deze ook makkelijk van te voren kan maken. Geen stress! Al maak je er een paar per dag, dan kan je ze makkelijk bewaren tot de verjaardag!

Natuurlijk is het leuk om er de naam van je spruit op te schrijven en bijvoorbeeld zijn of haar leeftijd. Zelf kocht ik vlaggetjes en schreef hier zijn naam en leeftijd op! Deze prikte ik in het doosjes met rozijntjes.

Opzoek naar meer inspiratie? Vorig jaar maakte ik voor onze 
oudste spruit piratenboten van bananen
LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin' 

1 opmerking: