Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 12 oktober 2016

Kom uit die kraan!

Regelmatig brengen wij een bezoek aan de bibliotheek en zo hebben wij telkens nieuw leesvoer voor onze spruiten. Vaak komen we thuis met leuk boeken, maar nu hebben we toch weer een topper gevonden! Een van de nieuwe lievelingsboeken van onze spruiten is 'Kom uit die kraan!'


ondeugende spruit kom uit die kraan boek


Als jouw spruit gek ik op bouwen dan is dit boek zeker een aanrader. Kinderen mogen namelijk niet op de bouw komen en dat weer Bart ook best. Toch kruipt hij op een dag onder heb hek door en dan begint het grote avontuur! 

Bart houdt van de bouwplaats en gaat elke dag kijken naar de grote machines. Wanneer twee pubers hem op een middag uitdagen om op de bouw te gaan terwijl de bouwvakkers aan het eten zijn, doet hij dit. Maar Bart vraagt hen wel om de politie te bellen. En nee, denk nou niet gelijk dat Bart een ondeugende jongen is. Het boek zal je verbazen!  

Een boek met humor met een heel onverwacht einde. Wij hadden dit namelijk niet aanzien komen. Het boek is ook leuk om meerdere keren te lezen, want er valt nog van alles te ontdekken wanneer je de mooie illustraties bekijkt. Het is een erg leuk boek om voor te lezen. Het leest fijn voor en is precies lang genoeg. 

'Kom uit die kraan!' van Tjibbe Veldkamp is onder 
andere te koop bij bol.com voor 13,95. LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: