Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 17 augustus 2016

Slaap lekker!

Al enige tijd slaapt onze oudste spruit in zijn grote bed. Toen hij overging van zijn ledikant naar zijn grote bed, heb ik destijds bij een grote bekende meubelwinkel een hoofdkussen gekocht. Gewoon omdat die daar in grote aantallen aanwezig waren en er een leuk prijskaartje aanhing. Echter had ik er niet bij stilgestaan waarom er zo ontzettend veel keuze in hoofdkussens is....

ondeugende spruit hoofdkussens.nl

Onze oudste spruit zweet veel in zijn bedje en omdat hygiĆ«ne ook niet geheel onbelangrijk is, stopte ik het hoofdkussen in de wasmachine. De logo's op het enorme label vertelde mij dat dit wel degelijk kon, dus 'hup' in de wasmachine. Wat er niet op het label stond en wel gebeurde....samenscholing van de vulling! De vulling werd een grote bonk die niet meer uit elkaar te krijgen was en hierdoor in de verste verte niet meer leek op een kussen dat heerlijk was om op te slapen. 

Toen werd ik benaderd door hoofdkussens.nl. Ik vertelde mijn probleem dat ik had met het hoofdkussen van onze oudste spruit. Zij  adviseerde ons een hoofdkussen van Silvana. Dit hoofdkussen is het ideale kussen voor kinderen. Het kussen draagt zelfs bij aan een gezonde, veilige en comfortabele slaapomgeving. Wat wil je nog meer voor je spruiten! Daarbij is het kussen gevuld met lichte materialen, waardoor het goed ventileert. De tijk (omhulsel) van 100% katoen helpt hier uitstekend in mee.

Het klonk als muziek in de oren en al snel kon onze oudste spruit zijn eerste nachtje heerlijk slapen op zijn nieuwe hoofdkussen. Onze oudste spruit heeft het hoofdkussen nu 2 weken en we vertellen jou graag hoe het kussen bevalt!

Het kussen voelt zacht aan en na 2 weken slapen heeft het nog steeds dezelfde vorm. Het heeft dezelfde formaat als een grote mensen kussen en is niet heel erg dik. Naar mijn idee precies goed voor een spruiten hoofdje. 
Het ideale van dit kussen is dat er een losse hoes met rits omheen zit. De hoes van het kinderkussen kan dus 'easy de peasy' gewassen worden. De hoes is makkelijk te verwijderen en neemt niet zoveel ruimte in in de toch altijd al TE volle wasmachine. Mocht het kussen toch echt vies worden dan is deze ook te wassen op 60 graden.

Wij zijn erg tevreden over dit hoofdkussen en zullen zeker bij de aanschaf van een eventueel nieuw hoofdkussen in de toekomst eerst eens verder kijken in plaats van het eerste de beste kussen te kopen wat wij tegenkomen.


Dit is een gesponsorde post.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten