Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 24 augustus 2016

Niets gebeurd!

Zo herkenbaar! Spruitjes die na een dag vol uitdaging en avontuur  's avonds doodleuk aan de eettafel zeggen dat ze die dag niets hebben gedaan! Zo ook de spruitjes Niek en Saar van het boek 'Niets gebeurd' van Nike Jansen. Niek deed echter wel een handstand, ging zwemmen en zag muizen. Saar plukte een appel, gleed van een glijbaan en zag een blauwe vlinder. Maar verder was het vooral saai. Oersaai!


ondeugende spruit boek niets gebeurd
Afbeelding: bol.com

Niek en Saar hadden volgens hun zelf een oersaaie dag. Wanneer je het boek gaat lezen samen met je spruitjes en de prachtige illustraties bekijkt beland je plots in een heuse en prachtige fantasie wereld. 

Het is heel leuk om samen met je spruit de tekeningen te bespreken en zo ontdek je samen steeds meer! Zo glijd Saar niet van een glijbaan, maar van een olifantenslurf en Niek zijn handstand was niet op de grond, maar op de kop van een tijger! 

De tekst van het boek is kort en krachtig. Zonder tekeningen zou de tekst ook totaal anders overkomen. De kracht van fantasie en verbeelding komt in dit boek erg naar voren. Leuk! Zeker om samen met je spruit de wondere wereld van fantasie binnen te stappen!

Je koopt 'Niets gebeurd' van Mark Janssen 
onder andere bij bol.com voor 14,95

Dit is een gesponsorde post.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: