Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 10 augustus 2016

Het GROOTSTE en leukste beeldwoordenboek ter wereld!

Toen ik dit boek zal liggen in de bibliotheek was ik opslag verliefd! Deze wilde ik meenemen voor onze spruiten. Gelukkig waren zij ook direct overtuigd en zo liep de oudste spruit met het boek onder zijn arm naar de uitleenbalie. Wij namen het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld mee van Tom Schamp

ondeugendespruit grootste leukste beeldwoordenboek
Afbeelding: bol.com

Het grote boek staat boordenvol met de prachtigste tekeningen, waardoor jij en je spruiten niet uitgekeken raken. De tekeningen zijn ook nog eens leerzaam, want het prentenboek is een grote encyclopedie waar van alles in te vinden is. Zo kan je van alles over de seizoen, openbaar vervoer, boven en onder water vinden.

De tekeningen zijn vrolijk en kleurrijk en ze nemen je mee op reis in een prachtige wereld. De wereld van verschillende dieren die je tijdens de reis alles uitleggen. Zo is Guy Rafsanjani (de giraffe) van alles op de hoogte en Dr. Demol (ook wel Molletje) graaft graag eens wat dieper in de theorie. Zo zijn er nog veel meer dieren die je spruiten van alles kunnen vertellen. 
 
Het boek is naast zijn prachtige illustraties ook nog eens grappig en educatief! Echt een aanrader voor jouw spruit! Je koopt  Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld mee van Tom Schamp onder andere bij bol.com voor 19,99.

Dit is een gesponsorde post.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


1 opmerking: