Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 14 juli 2016

Shoppen bij Tape à l'oeil

Tijdens onze vakantie in Frankrijk kwamen wij toch een snoepje van een winkel tegen. Uiteraard moest ik hier even kijken voor onze spruiten. Zeker omdat er ook heel groot 'sale' op de winkelruit hing. Tijdens het shoppen kwam ik erachter dat ze ook een online shop hebben en wereld wijd verzenden! Tijd om jullie kennis te laten maken met Tape à l'oeil.

ondeugende spruit shoppen  Tape à l'oeil
Tape à l'oeil

In de winkel wist is niet goed waar ik moest beginnen met kijken. Zoveel leuke items zag ik hangen. Niet alleen voor de jongens, maar zeker ook voor meisjes. Leuke prints, trendy kleuren en de kwaliteit van de kleding zag er goed uit. Voor de oudste spruit kochten wij een leuke zomerjas en een stoere trui allebei voor de helft van de prijs. Leuke prijsjes en net weer eens iets anders.

Tape à l'oeil heeft kleding van 0 tot en met 14 jaar voor jongens en voor meisjes. Naast kleding hebben ze ook schoenen en accessoires. Je kan dus een complete outfit in 1x aanschaffen. Wanneer het niet helemaal in budget valt, wacht je gewoon op de sale ;) Echter vond ik het zelf niet heel duur. Prijzen zijn vergelijkbaar met Zara.

Helaas nog geen winkel in Nederland, maar wel in België. Het zal dan misschien ook niet lang duren, voordat deze keten zich in Nederland vestigt. Helaas zijn de verzendkosten van de online shop naar Nederland wel duur, namelijk 11 euro. 

Hier onder een paar items uit de nieuwe jongens collectie!

ondeugende spruit shoppen  Tape à l'oeil

ondeugende spruit shoppen  Tape à l'oeil

ondeugende spruit shoppen  Tape à l'oeil

ondeugende spruit shoppen  Tape à l'oeil


 Nieuwsgierig geworden? 
Check dan snel de site van Tape à l'oeil
 Ze hebben namelijk hele leuke items voor meisjes!

Shopse! 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten