Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 25 juli 2016

Retro en vintage shops

Vandaag 3 online shops in het zonnetje die hele leuke retro en vintage spulletjes verkopen voor de kinderkamer. Zelf ben ik gek op retro en vintage spulletjes en je vind ze dan ook overal terug in ons huis, maar zeker ook op de kinderkamers van onze spruiten.
Deze spulletjes verzamel ik graag in de kringloop en op Marktplaats, maar sommige unieke items vind je niet zomaar. Maar misschien wel in de shops van Mevrouw de Uil, Bezige Bebie en Feestrijk.

Mevrouw de Uilondeugende spruit mevrouw de uil
Mevrouw de Uil

Mevrouw de uil verzamelt, poetst, schuurt, schildert, restaureert, en styled en geeft daarmee gebruikte meubels en accessoires een tweede of een derde leven. Super leuke en originele producten om jouw kinderkamer uniek en verrassend te maken. Als je van retro en vintage houdt dan moet je zeker een kijkje nemen in deze leuke shop!

 

Bezige Bebie

 

ondeugende spruit bezige bebie
Bezige Bebie
De Bezige Bebie is een passievol bedrijf met een voorliefde voor vintage & retro, recycling én alles wat met de inrichting van de baby- en kinderkamer te maken heeft. Dit zie je zeker terug in het aanbod op de site. En mocht jij thuis al jaren een vintage kastje hebben staan, waar je maar niet aan toe komt er iets moois van te maken? Dan kan je ook contact opnemen en dan kunnen zij dit in opdracht voor je opknappen.


Feestrijk

 

ondeugende spruit feestrijk
Feestrijk

Feestrijk.nl begon als online webshop met de verkoop van voornamelijk handgemaakte stoffen slingers en feestversieringen. De vraag naar meer gerelateerde artikelen groeide snel en daarom zijn zij uitgebreid en hebben nu een breder aanbod. Niet alleen hele leuke retro en vintage spulletjes voor de kinderkamer, maar ook voor in de woonkamer. Hoef je niet alleen te shoppen voor je kleine spruit!

Mocht je echt opzoek naar dat ene item, dan raad ik je aan om deze shops te volgen via social media. Krijg je fijn een update van de nieuwe retro en vintage artikelen!

 Shopse!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten