Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 1 juli 2016

Outfit of the Day!

Jeetje de uitverkoop van de zomercollectie is al in volle gang en de nieuwe winter collecties druppelen binnen. Aangezien het zomerweer helaas nog op zich laat wachten, blijven de korte broeken hier helaas nog in de kast hangen. Wat is nou wel fijn om met dit weer te dragen?

ondeugendespruit otto outfit of the day

Met dit weer dragen de spruiten graag een t-shirt met een vest. Het vest kan dan makkelijk aan, wanneer het zonnetje achter de wolken verdwijnt.

ondeugendespruit otto outfit of the day
T-shirt - 19,99

T-shirts hebben de spruiten in overvloed, maar dan blijft het vaak toch nog lastig om een goede match te maken. Zeker als je graag kledingstukken met een all-over print koopt! Een basic shirt is daarom nooit weg!
ondeugendespruit otto outfit of the day
Vest - 29,99

Vesten zijn ideaal! De spruiten dragen ze alle seizoenen en daarom hebben we er ook wel een paar in de kast hangen. Deze baseball variant vind ik wel heel erg stoer. De kleur staat ook nog eens leuk bij de blonde haren van de spruiten!

ondeugendespruit otto outfit of the day


Jeans - 28,99

Spijkerbroek slijten hier rap de laatste tijd. Eerst kon de jongste spruit nog alle kleding overnemen van zijn broer, maar die tijd is voorbij. Wellicht handig als deze leuke patches op de knieƫn zouden zitten. Net als dat ik zelf vroeger appeltjes had ;)Sneakers - 51,99 

Ik kan niet wachten tot dat de oudste spruit zijn eigen veters kan strikken. Dan krijgt hij van mij een paar Allstars. Nu doen we het nog even met makkelijke klittenband sneakers. Zelf ben ik ook erg fan van deze schoenen. Zitten heerlijk en staan naar mijn idee bijna overal bij.
ondeugendespruit otto outfit of the day
Rugzak- 39,99

Bij een stoere outfit hoort een stoere rugzak. Onze spruiten sjouwen regelmatig hun spullen (lees: luiers en speelgoed) zelf mee. Kan ik zelf ook eens met een mooie tas lopen die al enige tijd achter in de hoek van de kast heeft gelegen, omdat ik altijd met een luiertas aan het sjouwen was.

Wat draagt jouw spruit het liefst 
met dit wisselvallige weer?
Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten