Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 18 juli 2016

My name tags + winactie!

Een paar weken geleden stuurde ik de oudste spruit met een grijs vestje naar de peuterspeelzaal. Bij het ophalen droeg hij een grijs vestje, maar dit keer met een hartje van glittersteentjes erop! Hij had het vestje van iemand anders aangekregen. Op het hartje na verschilde de vestjes nauwelijks. En ik was ook zo een moeder die nergens een naam op had geschreven of geplakt. Gelukkig hebben we ons eigen vestje weer terug, maar het zette mij toch aan het denken. 

Zo zijn onze spruiten ook niet de enige kinderen die drinken uit een drinkbeker van de HEMA. Zo kan ik mij heel goed voorstellen dat wij niet meer die beker in het bezit hebben die wij destijds hebben gekocht, maar waarschijnlijk die van iemand anders in de koelkast hebben staan. Niet dat het heel erg is, maar een naam is misschien wel makkelijk! Echter heeft met een pen, stift of sticker geen zin dacht ik...

ondeugendespruit mynametags

Echter werden wij een tijdje geleden benaderd door Mynametags.nl Zij vroegen mij hun naamlabels te testen. Dit kwam voor ons als geroepen en gingen graag op het aanbod in.

Op de site kan je je eigen label heel eenvoudig samenstellen en ze hebben een enorm aanbod. Hierbij kan je zelf de achtergrond, het plaatje, de kleur tekst en het lettertype kiezen! Het ontwerp ligt dus grotendeels in handen van jezelf of je spruit!

ondeugendespruit mynametags


Het ontwerpen op de website was leuk om te doen en het was ook erg makkelijk. Wij kozen voor een grijze achtergrond met een panda voor de oudste spruit en een afbeelding van een vos voor de jongste spruit. Binnen no-time hadden we de stikcers in huis en konden we beginnen met plakken. 
De stickers zitten nu enkele weken op de drinkbekers, lunchtrommels en op de jassen van de spruiten en ze zitten er nog steeds stevig op! Ook na enkele (af)wasbeurten! Aanrader! 


ondeugendespruit mynametags

WINACTIE! 


Wil jij ook kans maken op de leuke set van 56 gekleurde naamstickers of instrijklabels? Laat dan in een reactie achter onder het Facebookbericht op de pagina van de Ondeugende Spruit of op Instagram. Laat weten waar jij de stickers of instrijklabels voor zou gebruiken! 

Je kunt meedoen tot en met 29 juli 2016 en de winnaar wordt via de Facebookpagina van de Ondeugende Spruit bekend gemaakt. Zorg dus dat je Facebook in de gaten houdt. Reageer je niet binnen 48 uur nadat je benaderd bent, dan ben ik helaas genoodzaakt een andere winnaar uit te kiezen. 

Gefeliciteerd Rewana Levi Huntink! Stuur ons via Facebook een priv√©berichtje met o.a. je e-mailadres en dan nemen wij 
contact met je op!

Iedereen bedankt voor je meedoen! 


Kijk voor meer informatie of om te bestellen op 

                           Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten