Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 7 juli 2016

Kinderzwerfboek

Dat lezen belangrijk is voor de ontwikkeling is dat weten we hopelijk allemaal. Toch zijn er in Nederland helaas nog steeds gezinnen waar er thuis geen boeken zijn. Wist je dat deze kinderen gemiddeld drie jaar langer naar school gaan dan leeftijdsgenoten uit gezinnen met boeken. Boeken stimuleren tot doorleren, ongeacht sociaal milieu of cultuur. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Dit wil je toch ook voor ieder kind!

ondeugendespruit kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen.

 
ondeugende spruit kinderzwerfboek

 

Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten de boeken daarna wel weer laten zwerven. De zwerftocht van boeken kan worden gevolgd op deze website. 

 

Wij zijn overtuigd en duiken onze boekenkast in. Wij sturen snel ons eerste boek de wijde wereld in om te gaan zwerven. Wil jij ook een boek laten zwerven? Kijk dan snel op de site van Kinderzwerfboek. Bestel hier de speciale zwerfstickers en lees hier meer over het volgen van jouw kinderzwerfboek.LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten