Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 12 juli 2016

Ikea Life Hack met bevara

Tijdens onze vakantie was ik onze douchemat vergeten en gebruikte ik een wasmand in de douche om valpartijen voorkomen. Vandaag een nieuwe life hack voor kleine Houdini's!

ondeugende spruit life hack gordels

De jongste spruit wil overal uit. Dit meld hij ook meerdere malen en als het niet lukt om te ontsnappen als kleine Houdini laat hij je dit zeker weten. Echter lukt het hem 9 van de 10 keer om te ontsnappen. 

Wanneer ik hem soms met heel veel moeite in zijn autostoel heb gekregen is het vaak voor hem een kleine moeite om weer los te komen. Hoe straks ik de riemen van zijn autostoel ook aansnoer. Afgelopen week had hij het zelfs al voor elkaar voordat ik achter het stuur plaats had genomen. Echter weet ik niet of dat erger is of wanneer je tijdens een ritje van 10 minuten twee keer langs de weg moet stoppen om zijn armen weer terug in de gordel te doen. 

Ik had al meerdere oplossingen bedacht, maar het moet natuurlijk wel zo zijn dat wanneer je iets overkomt je binnen no-time de gordel van de autostoel open moet zien te krijgen. Viel oplossingen vielen dus helaas af. Echter was ik pas bij een vriendin waar ik mijn autostoelfrustraties vertelde en zij kwam met DE oplossing! Zij werkt in de zorg en zij gebruiken regelmatig bevara's van de Ikea!

ondeugende spruit life hack gordels

Nou wist ik ook niet 1,2,3 wat zij bedoelde, maar na enige uitleg bleek ik ze gewoon in huis te hebben. Het zijn namelijk die plastic klemmen om bijvoorbeeld plastic zakjes te sluiten. Daar had ik ze uiteindelijk nog nooit voor gebruikt, maar ze lagen al een hele tijd ongebruikt in mijn keukenlade. 
De volgende dag heb ik gelijk een plastic klem gebruikt tijdens onze autorit en het werkt! Onze spruit ging uiteraard gelijk proberen om de klem eraf te krijgen en het is hem in 3 dagen nog niet gelukt! 
Als het in de autostoel werkt, dan werkt het uiteraard ook in de kinderwagen.

Echt een aanrader voor alle papa's en 
mama's met kleine Houdini's! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten