Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 5 juli 2016

Garage Gust

Een paar weken geleden ontdekten wij het boek Franky van Leo Timmers. Toen wij tijdens een bezoek aan de bibliotheek het boek Garage Gust van Leo Timmers tegenkwamen, twijfelden wij geen moment en namen het mee naar huis. Is Garage Gust net zo leuk als Franky? 


De tekeningen hebben weinig woorden nodig, deze vertellen eigenlijk al het verhaal. Ze zijn prachtig getekend en de oudste spruit bleef aandachtig naar de tekeningen kijken na het voorlezen van het verhaal. Telkens weer ontdekte hij nieuwe dingen! 

Gust is een vrolijke garagehouder die er duidelijk plezier in heeft iedereen te helpen. Hij heeft van alles in en om zijn garage waar hij van alles mee kan maken. Zaken waar jij en ik niet 1,2,3 aan zullen denken. Het verhaal zit vol fantasie en is dan ook erg leuk om te lezen en voor de spruitjes om naar te luisteren

Het verhaal leest lekker vlot en is precies lang genoeg voor het slapen gaan. Wij hebben het boek meerdere keren gelezen en het ging niet vervelen. De tekst is niet veel, maar de afbeeldingen zorgen ervoor dat je samen met je spruit kan bekijken en over kan praten. De tekeningen nodigen je ook zeker uit om dit te doen.   
Wij raden dit boek van harte aan andere spruitjes!Bij ons volgende bezoek aan de bibliotheek kijken wij zeker uit naar de andere boeken van Leo Timmers. Garage Gust van Leo Timmers is onder andere te koop bij bol.com voor 14,99

Veel leesplezier!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten