Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 11 juli 2016

Brunotti Beachclub

Het is heerlijk toeven op het terras van de Brunotti Beachclub aan het Oostvoornse meer. Dit onlangs nieuw gebouwde beachcenter is de place to be om lekker te chillen, te eten, te drinken en voor de fanatiekelingen onder ons om diverse sportieve activiteiten te beoefenen

ondeugende spruit brunotti beachclub

In de Brunotti Beachclub is de beachlifestyle alom vertegenwoordigd. Er hangt dan ook een hele relaxte sfeer. Je kunt er een hapje en drankje doen op het terras of binnen in het restaurant wat beide sfeervol zijn ingericht met een surf-touch. Daarnaast zit er ook een windsurf en kiteschool, waar je naast het huren van wind- en kitesurfmateriaal ook lessen kunt volgen.  


ondeugende spruit brunotti beachclub

De Beachclub is gevestigd aan het Oostvoornse meer, waar het naast windsurfen of suppen ook heerlijk is voor je kleine spruit. Er is een apart gedeelte in het meer waar je spruit kan zwemmen, pootje baden en spelen in het zand. Dit gedeelte is niet diep en het water is rustig. Het is ruimtelijk en overzichtelijk en dat is uiteraard wel fijn met beweeglijke spruitjes. Je kunt ook heel dichtbij parkeren en je hoeft dus niet heel ver te sjouwen met je spullen.

De Brunotti Beachclub is gevestigd aan de Noordoever - Oostvoornsemeer 3 in Oostvoorne. De Beachclub is 7 dagen per week geopend. Maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 21:00 uur . Zaterdag en zondag zijn ze al vanaf 9:00 uur geopend. Het is gratis parken en ook makkelijk toegankelijk met een kinderwagen. Wat wil je nog meer?

  Zeker een bezoekje met het (hopelijk) mooie 
weer in het vooruitzicht waard!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten