Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 4 juli 2016

Bedankjes voor juffen en meesters

Hier staat de zomervakantie weer bijna voor de deur en dit keer zal ik niet op de laatste dag van de peuterspeelzaal met lege handen staan. Het schijnt dus gebruikelijk te zijn dat wanneer je ze de laatste dag van het schooljaar naar school of naar de peuterspeelzaal brengt je de juffen en/of meesters bedankt met een presentje voor het afgelopen schooljaar. Een kleinigheidje zoals een bloemetje of een knutselwerkje.

Vorig jaar wist ik niets van deze gewoonte af en stond ik met lege handen op de laatste dag. Dit jaar heb ik van te voren 3 leuke ideeën verzameld. Kijk je mee?

 

1. Chocoladereep


Als chocolade addict, denk ik dat een juf het meester het best leuk zal vinden om een reep chocolade te krijgen. Om deze reep dan ook nog eens leuk te verpakken is helemaal een leuk idee.

ondeugendespruit afscheid juf meester

Op deze leuke blog van Debbie vind je nog veel meer free printables voor leuke gelegenheden. Snuffel gerust eens rond!


2. Pot met drop

 


ondeugendespruit afscheid juf meester


Op Pinterest kwam ik deze leuke foto tegen. Een weckpot met om de juf of meester te bedanken voor het leuke schooljaar met als tekst 'Het zit d'rop'. De tekst is met een watervaste verfstift beschreven en uiteraard tot de nok gevuld met dropjes. Heel leuk resultaat!


3. Bloemetje


ondeugendespruit afscheid juf meester


Natuurlijk is het ook leuk om een plantje te geven. Zeker wanneer er een leuke boodschap voor de juf of de meeste bijzit. Deze kaartjes kun je gratis printen op de de site van onlinelabels.com.

Naast een plantje is het ook leuk om bijvoorbeeld een zak met zaadjes van bloemetjes te kopen, zoals vergeet-mij-nietjes!


Wat geeft jouw spruit aan de juf of meester?
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten