Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 1 juni 2016

Televisie kijken met je spruiten!

Onze spruiten kunnen zichzelf niet zo heel goed vermaken en daarom ben ik dagelijks aan het kleuren, schommelen, lego in elkaar aan het zetten zodat de spruiten het binnen no-time weer uit elkaar kunnen halen. Zo vinden ze het ook leuk als ik samen met hun televisie kijk, maar dan wil ik natuurlijk wel iets kijken wat ik zelf ook leuk vind!

Vandaag in deze blogpost wat ik allemaal op televisie voorbij zie komen en wat onze nieuwe favoriet is om samen te kijken!

 

 

My little pony


Toen ik 'My little pony' voorbij zag komen was ik nieuwsgierig. Ik ben namelijk wel te porren voor een potje jeugdsentiment. Echter zijn de zoetsappige verhalen van 'My little pony's' niet meer wat het geweest is. Laatst zag ik een aflevering voorbij komen, waar de pastel gekleurde pony's niet zo heel lief voor elkaar waren en dat kan ik mijzelf echt niet zo herinneren.... Vroeger spatte het glazuur van je tanden wanneer je een aflevering keek! 


Het Zandkasteel


Toen onze oudste spruit jonger was kon ik hem nog wel eens verblijden met een aflevering van het Zandkasteel met Koning Koos. Echter vond ik het zelf nogal twijfelachtig toen ik een paar afleveringen mee keek. Ik vroeg mijzelf toch af waarom Koning Koos daar nou met twee kinderen in een zandkasteel woont...


Brandweerman Sam en Bob de Bouwer


De laatste tijd is de accurate Brandweer Sam favoriet bij  de spruiten. Met alle kneuterigheid best grappig om op de achtergrond mee te luisteren en te kijken. Daarnaast kijken ze graag naar Bob de Bouwer, maar ook Bob is niet meer wat het geweest is. Bob en Wendy hebben net als de 'My litte pony's' een make-over gehad.  Ze hebben van Wendy namelijk een 'klus babe' gemaakt. Het grappige is dat de kleine spruiten echt het verschil niet zien, dus voor wie is deze make-over?

Kiwi en Strit
Sinds kort hebben we een nieuwe favoriet! Nieuwkomer Kiwi en Strit! Kiwi en Strit wonen op een open plek in het bos. Het zijn twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Beide heel nieuwsgierig en dit zorgt voor hilarische taferelen! Ken jij Kiwi en Strit al?


Wat kijk jij graag samen met je spruit?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten