Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 13 juni 2016

Stoute Hond!

Eerder vertelde ik al hoe leuk onze spruiten de boeken Ssst! We hebben een plan! en Mama is kwijt van Chris Haughton vinden. We hebben nu sinds kort ook Stoute Hond in onze collectie!

ondeugende spruit stoute hond

Als je de andere prentenboeken ook kent is Sjors de hond een tikkeltje voorspelbaar. Dit wil niet zeggen dat het geen leuk boek is voor de spruitjes. Het verhaal is leuk om voor te lezen en is niet al te lang. Tijdens het verhaal blijven de spruitjes aandachtig luisteren. Het leest lekker vlot en de tekeningen zijn mooi en grappig. Heel herkenbaar ook bij de andere boeken van Chris Haughton.

Natuurlijk is het gedrag van de stoute hond ook prima te linken aan het gedrag van ondeugende spruitjes, dus er zit ook een verborgen boodschap ;)

Sjors is een hond die graag braaf wil zijn. Hij doet dan ook ├ęcht zijn best. Keer op keer komt hij in de verleiding om iets te doen wat eigenlijk niet mag. Ook al wil hij zo graag zijn bet doen. Wat zal Sjors doen? Nadat hij ontzettend op zijn kop heeft gekregen, gaat de knop om. Brave Sjors! Maar wat zal hij doen als de ultieme verleiding voorbijkomt?ondeugende spruit stoute hond

Wij vinden dit exemplaar, net zoals de andere boeken van Chris Haugton, ook een aanrader voor andere spruitjes! Leuk om te lenen in de bibliotheek of als cadeau.


Stoute Hond van Chris Haughton koop je onder andere hier
Ook Mama is kwijt en Ssst! We hebben een plan! koop je Bol.com

Veel (voor)leesplezier! LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


1 opmerking: