Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 6 juni 2016

Prentenboek Franky

Het was al enige tijd geleden dat we in bibliotheek waren geweest. Het werd dus weer eens hoog tijd om wat nieuwe boeken voor de spruiten te halen.

Toen we nog maar net in de bibliotheek waren, zag de oudste spruit de kaft van het prentenboek Franky. Hij zei gelijk dat hij die wilde meenemen! Toen we thuis kwamen ging hij gelijk vol bewondering op de bank zitten lezen. Na jah, plaatjes kijken dan. Hij bleef kijken en dat wil voor de oudste toch wel wat zeggen.Voor het slapen gaan is het hier vaste prik dat we een verhaaltje lezen. Sommige boeken kunnen we niet meer zien en andere boeken blijven leuk. Volgens hebben wij er hier 1 van de laatste categorie! 

Sam is een jongetje en houdt van robots. Hij weet zeker dat ze op een verre planeet wonen. Daar moet iedereen om lachen. Is er dan niemand die hem begrijpt? Toch wel. Franky! 

Een heel leuk en makkelijk voor te lezen boek. Het prikkelt ook echt de fantasie van je spruit. Aan de hand van dit boek lijkt het mij ook erg leuk om samen met de spruiten een robot te knutselen!
 
De tekeningen zijn heel leuk en spreken de spruiten aan. De tekeningen zijn heel gedetailleerd en hierdoor zijn het een soort van ontdek plaatjes, waar de spruiten keer op keer nieuwe dingen zien. 

Wij raden dit boek van harte aan andere spruitjes!
Franky van Leo Timmers koop je onder andere 
bij bol.com voor 14,99


Veel leesplezier!
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten