Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 3 juni 2016

Nieuwe speeltuin Oostvoorne

Zin om een dagje op stap te gaan met je spruiten, maar geen idee waar naar toe? Het is leuk om een dagje samen met je spruiten naar Oostvoorne te gaan!

Een tijd geleden schreef ik een blogpost over een heerlijke wandeling op het landgoed Mildenburg in Oostvoorne. Een super combinatie met de nieuwe speeltuin die ze nu in Oostvoorne hebben! Beide locaties liggen namelijk tegenover elkaar!


ondeugende spruit speeltuin oostvoorne


De Gemeente Westvoorne heeft namelijk een prachtige speeltuin aan laten leggen in het centrum van Oostvoorne naast het Oude Gemeentehuis aan de Hoflaan. Aan de overkant vind je het landgoed Mildenburg.


ondeugende spruit speeltuin oostvoorne


Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en die is ook gratis. De speeltuin ligt aan een prachtig Beukenlaantje aan de rechterkant van het oude gemeentehuis. De speeltuin is vanaf de weg zelf dan ook niet gelijk goed te zien. Dit betekend natuurlijk ook dat het zeker voor de jongere spruitjes een veiligere omgeving is voor te spelen. 


ondeugende spruit speeltuin oostvoorne


De speeltuin is leuk voor jong en oud. Er komt nog een leuke waterpartij bij, wat natuurlijk voor heel veel speelplezier zorgt.
 

ondeugende spruit speeltuin oostvoorneEr zijn ook plannen om eind september tevens een pannenkoeken restaurant te beginnen in het oude gemeentehuis. Tot die tijd zijn er genoeg andere leuke locaties in Oostvoorne voor een hapje en een drankje in de nabije omgeving.

Veel plezier!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten