Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 7 juni 2016

Meukvrij snoepen met Food2Smile!

Wij werden verrast met een box vol met allerlei verschillende meukvrije snoepjes van Food2Smile. De spruiten zijn niet vies van eten en zij waren dus meteen enthousiast. Het proeven kon beginnen!

ondeugende spruit food2smile

Gezond opvoeden


Vooral onze oudste spruit wordt steeds vatbaarder voor de reclame van ongezond eten. Wanneer we in de supermarkt lopen vraagt hij mij of hij iets 'lekkers' mag. Grappig detail is dat hij dan 9 van de 10x iets aanwijst wat hij nog nooit heeft gegeten, maar het al wel als 'lekker' beschouwd. Vaak is dit dan snoep met een verpakking die speciaal bestemd is voor spruiten.  Wij proberen onze spruiten zo gezond mogelijk op te voeden. Natuurlijk is er hier en daar een uitzondering, maar zij drinken water, eten volkoren producten en snacken gezond. 

Wij waren heel benieuwd naar de gezonde snacks van Food2Smile, want de volkoren koekjes, volkoren soepstengels, rozijntjes en volkoren ontbijtkoek zonder suiker komen bijna hun oren uit. We raakten een beetje in een sleur en de oudste laat soms weleens horen dat hij wel iets anders zou lusten. Hier bieden de meukvrije snoepjes van Food2Smile de oplossing.

Producten van Food2Smile


In veel producten zit veel suiker, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, verzadigde vetten en zout. Food2Smile-producten hebben dat allemaal niet of significant minder. Ze zijn ook nog eens vaak lactose- en glutenvrij. Lekkere snoepjes en snackjes die cool verpakt zijn en die jou ‘guiltfree’ laten genieten van een traktatie of jammie-moment. We kunnen dus met trots zeggen dat we een meukvrije lijn lekkers hebben ontwikkeld waar je heerlijk van móet genieten!

Proeven


Het proeven kon volgens de spruiten niet snel genoeg beginnen. De crunchies vonden ze heerlijk. Al vond ik deze meer geschikt voor de oudste spruit, omdat ze hard en rond zijn. De fruitfingers waren bij beide spruiten favoriet. Ze bleven vragen of dat ze er nog een mochten...
Er zaten ook vrolijke gekleurd lolly's in het pakket. De oudste spruit heeft hier van genoten. Hij vond het grote jongens snoep, omdat de jongste spruit deze nog niet mocht van mama.
Het koekje met de smaak kersen, rozijn en cranberry's was heel snel op. Daarnaast zag er nog een zakje in met gummiebeertjes en overheerlijk vrolijk gekleurde zuurtjes. De laatste vond ik niet geschikt voor de spruiten, dus moest mama de opeten. Ik kan je vertellen dat dit geen straf was. Ze waren heerlijk!
Makkelijk is ook dat het apart verpakt zit en daarom ook makkelijk mee te nemen.

Wij waren enthousiast over de snacks van Food2Smile. De spruiten vonden de snacks lekker en ze zijn nog eens gezond ook. Wat ons betreft een win-win situatie! Ben jij ook benieuwd? Kijk dan eens in de webshop van Food2Smile wat voor lekkers ze allemaal nog meer hebben!

Snoepse!
Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten