Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 28 juni 2016

LOW budget shoppen bij Kiabi

Een tijdje geleden schreef ik een blogpost over low budget shoppen bij Kiabi. Ik zocht toen een paar leuke items uit voor leuke kleine prijsjes. Toen wij op vakantie waren in Frankrijk zag ik de ene na de andere vestiging van Kiabi. Toen ik ook nog eens zag dat het sale was kon ik het echt niet laten om eens een echte winkel van Kiabi binnen te stappen. Vandaag laat ik weten wat mijn ervaring is.

In mijn blogpost schreef ik al dat ze niet niet allemaal pareltjes hebben en dat het zoeken was tussen het aanbod. Online is het dus even goed zoeken, maar dan vindt je ze echt wel! 

Mijn ervaring is dat dit in de winkel precies hetzelfde is. De winkels waren netjes en opgeruimd en deden mij denken aan de H&M. De sale hing netjes aan de rekken apart. Zo kon ik dus makkelijk even neuzen of er nog wat tussen hing. In de winkel geldt ook dat je echt moet zoeken naar pareltjes en dat veel niet mijn smaak was. Ook moest ik de kleding wel even checken om te kijken of alles wel netjes was afgewerkt. Daarnaast kijk ik altijd even van welk materiaal iets gemaakt is. Een t-shirtje voor de spruitjes zit namelijk een stuk prettig wanneer het van 100% katoen is gemaakt. Vaak wanneer je in low budget winkels kleding gaat kopen is dit niet het geval. Voor mij geldt dan dat het leuk is wanneer kleding er leuk uitziet voor een klein prijsje, maar het moet wel lekker zitten.

Voor de oudste spruit scoorde ik een broek en een trui. Helaas niet in de sale, maar voor die prijs kon ik het toch niet laten liggen. Beide waren 7 euro per stuk. Online kon ik ze niet vinden, dus online en offline verschild het aanbod ook. 

ondeugendespruit kiabi low budget shoppen
  

In Frankrijk hadden ze ruime en grote winkels die gevestigd waren op het 'centre commercial' net buiten de iet wat grote steden. Makkelijk en gratis voor de deur parkeren. Wanneer er een vestiging in Nederland zou zitten zou ik zeker wel eens binnenlopen, maar ik zou de deur niet plat lopen.


Zijn jullie wel eens in een vestiging van Kiabi 
geweest en wat was jullie ervaring?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'2 opmerkingen:

  1. Nog niet in vestiging geweest, zelf ook nog niet online bestelt.. Wil het altijd eens proberen maar kids hebben al zoveel kledij :D.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier ook genoeg kleding in de kast, maar ik vind voor mijzelf altijd wel weer een smoes om toch nog iets aan te schaffen!

      Verwijderen