Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 30 juni 2016

Life hack voor een gladde douchebak!

Wanneer je op vakantie gaat tref je van te voren de nodige voorbereidingen. Uiteindelijk probeer je er er zo goed mogelijk voor te zorgen dat je onbezorgd op vakantie kunt gaan, zodat je heerlijk kunt genieten. Echter vergeet je soms wel eens iets in te pakken en moet je creatief zijn. Na onze nare ervaring tijdens onze vakantie vorig jaar, vergat ik dit jaar weer een douchemat in te pakken....

Vorig jaar hebben we heerlijke genoten van onze vakantie in Denemarken. Een van de laatste dagen hadden een dag naar Kopenhagen geplant. De ochtend verliep zoals iedere andere ochtend heel relaxed. Op het gemak met zijn allen ontbijten om vervolgens te douchen en aan te kleden om op stap te gaan.
Echter ging het bij het douchen van onze oudste spruit afgelopen jaar fout! Die dag gingen wij niet niet naar Kopenhagen, maar naar de spoedeisende hulp....(Je kunt het hele verhaal hier lezen)
 

ondeugendespruit douche life hack


Toen onze oudste spruit in de douche stapte gleed hij uit op de gladde tegels van de douchebak. Hij belande eerst op zijn billen, maar sloeg daarna nog achterover mijn zijn hoofd op het opstaande tegelrand van de douchebak. Hij begon gelijk te huilen en het water van de douche kleurde rood. Zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de spoedeisende hulp van een Deens ziekenhuis. Uiteindelijk is alles goed afgelopen, maar dit wil je niet meemaken en zeker niet wanneer je in een vreemd land op vakantie bent.

Dit wil je niet nog een keer meemaken. Toen ik dan ook ons Franse vakantiehuis instapte kon ik mijzelf wel voor mijn hoofd stoten toen ik mijzelf realiseerde dat ik de douchemat vergeten was in te pakken....De winkels waren niet meer open en de dag daarna was het zondag en was er in het dorp ook niets open.. Ik moest dus zelf iets bedenken.


Gelukkig zaten we in een huisje dat wij huurden van een particulier en dit betekende voor ons dat er van alles aanwezig was. Zo ook een wasmand. Deze was lang niet zo glad als de douchebak en beide spruiten hebben zich er zittend in gewassen. Het ging prima en ze vonden het nog leuk ook! Een prima life hack voor een gladde douchebak!

Heb jij ook wel eens zo een situatie meegemaakt?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten