Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 8 juni 2016

6 Vaderdag DIY's


Nog ruim 1 week en dan is het zover: VADERDAG! Natuurlijk kan je naar de winkel rennen of online iets shoppen, maar hoe leuk is het als je iets krijgt wat gemaakt is door je eigen spruit!1. 

Helaas geen bronvermelding van deze leuke krant! Maar als mijn spruitjes zouden kunnen schrijven zou ik ze deze krant zeker laten maken!
2.

Als je nog een bolletje draad in huis hebt liggen lijkt mij dit een hele leuke optie. Je hebt er weinig voor nodig en het resultaat is heel leuk voor aan de muur. Natuurlijk kan je variƫren in woorden.


 

3. 

Als je nog meer leuke kleuren wol in huis hebt is dit ook een hele leuke DIY voor vaderdag! Plankje hout en spijkertjes (Hamertje Tik) en de draadjes om de spijkertjes spannen. 
 


4 en 5.

Hoe leuk en makkelijk is deze DIY print pakketjes voor vaderdag! Leuke cadeauverpakking en poster om zelf te printen. Natuurlijk kan je spruit zijn eigen draai eraan geven.


www.prettydesigns.com

6.

Voor de kleine spruitjes misschien nog iets te hoog gegrepen, maar het eindresultaat mag er zijn! Zo een mooi cadeau verdient zeker een plaats aan de muur!
 
Heb jij nog een leuk idee? Veel knutselplezier! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: