Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 3 mei 2016

WIN een hangmat of hangstoel!

Owww, heerlijk! Wij genieten van de zon! Zeker omdat wij sinds kort trotse eigenaar zijn van een heerlijke hangmat. Deze heerlijke hangmat hangt in onze eigen hangmatstandaard, die vriendlief een tijdje geleden op de kop had getikt op een rommelmarkt. Helaas zat daar nog geen hangmat bij, maar toen kwam kwam er iets leuks op ons pad!

ondeugendespruit hangmat


Wij mochten uit een groot assortiment een hangmat of hangstoel uitkiezen. Op de site zijn trouwens ook verschillende standaarden verkrijgbaar om de hangmat in op te hangen.
  


Winactie!


Zie jij jezelf of gun jij iemand anders ook een hangmat of hangstoel deze zomer? Dan heb je geluk! Ik mag namelijk een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex weg geven! Je krijgt er ook een bevestigingssetje bij (geen standaard!).

ondeugendespruit hangmat
  

Wat moet je doen om kans te maken?


Wil jij deze zomer ook relaxen in een hangmat of hangstoel? Maak van kans op een Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze en kan jij net als wij binnenkort ook tropisch relaxen!

Om kans te maken op deze toffe prijs kun je hieronder of onder de post op Facebook in een reactie aangeven welke hangmat of hangstoel jou zou willen winnen! 
Je kunt meedoen tot en met 10 mei 2016 en de winnaar wordt via de Facebookpagina van de Ondeugende Spruit bekend gemaakt. Zorg dus dat je Facebook in de gaten houdt. Reageer je niet binnen 48 uur nadat je benaderd bent, dan ben ik helaas genoodzaakt een andere winnaar uit te kiezen. 

De winnaar van de hangmat of hangstoel naar keuze is 
ESTHER VERMAAT-ABDOEL! 
Gefeliciteerd! Mail snel je definitieve keuze naar ons en wij zorgen dat je keuze zo snel mogelijk bij jou thuis komt!

De andere deelnemers bedankt voor jullie deelname en ik hoop jullie snel weer blij te maken met een leuke win-actie!

Succes!

Dit is een gesponsorde post.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 

9 opmerkingen:

 1. Wat zou zo een hangstoel leuk staan onder onze overkapping in de tuin! De Tropical Raspberry Lounge Hangstoel ziet er wel heel comfortabel uit.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga graag voor deze mooie hangstoel: http://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tropical-lounge-natura.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Bermuda Earth, zou ik graag willen winnen om straks mijn zwangerschapsverlof in uit te kunnen zitten☀️��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mij lijkt de trinidad natura hangstoel heel leuk. Ik zoek al heel lang een mooie hangstoel om lekker in te zitten, dus het zou heel mooi zijn als ik er een kan winnen��

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Elsa xl zwart stoeL lijkt ons heerlijk, zeker in de onze nieuwe tuin is daar een prachtig plekje voor te vinden! De kinderen kunnen er samen in en s avonds kan mama erin om een heerlijk boek te lezen en ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga voor de elda XL hangstoel! in de zomer lekker voor in de tuin en in de winter ga ik heerlijk naast de kachel binnen hangen! Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga voor de elda XL hangstoel! in de zomer lekker voor in de tuin en in de winter ga ik heerlijk naast de kachel binnen hangen! Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil super graag die hangstoel! Hij zal super staan in de tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Fantastische actie! Graag zou ik kans maken op een hangmat en dan eentje waar je gemakkelijk met zijn twee├źn in kunt liggen, heerlijk om samen met mijn vriend in te relaxen! En dan komt hij in de tuin dus kan de rest er ook van genieten (natuurlijk alleen als wij er niet inliggen ;-) ). Mocht ik de gelukkige zijn, dan wordt er hier nog even overlegt wat de kleur gaat worden, maar denk dat Hangmat 'Barbados' grenadine een goede kans maakt!

  BeantwoordenVerwijderen