Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 24 mei 2016

Vaderdag

Zondag 19 juni is het Vaderdag! De dag om de papa's eens in het zonnetje te zetten. Net als vorig jaar zijn wij met vakantie en wij vieren het dit jaar in Frankrijk met hopelijk een zonnetje. Omdat wij al heel wat hebben geknutseld de afgelopen deel ik met jullie vandaag een paar 'oude' ideeën die jullie spruiten kunnen maken voor de papa's! 

ondeugende spruit vaderdag
6 x inspiratie voor Vaderdag


Vorig jaar schreef ik de blogpost 6 x inspiratie voor vaderdag.Hier onder andere leuke ideeën voor foto's, knutsels en coupons!

Mocht je toch opzoek zijn naar iets anders, dan is het misschien heel leuk om samen met je spruit te brooddegen. Een tijd geleden maakte ik samen met de oudste spruit een cadeautje voor zijn overgrootmoeder, namelijk een hart van brooddeeg. 

ondeugende spruit vaderdag
Brooddeeg voor Vaderdag

Heel leuk en makkelijk om te maken. De oudste spruit vond het ook fantastisch om te maken. Zeker wanneer hij met zijn blote voeten in het hart mocht gaan staan. 

ondeugende spruit vaderdag
5x schilderen voor Vaderdag


Als jou spruit gek is van verven is het misschien leuk om  eens te kijken naar de volgende 5 verf ideeën! Van verven met auto's en knikkers of zelfs met een slacentrifuge! Het kan allemaal en het worden absoluut hele leuke Vaderdag cadeautjes.


ondeugende spruit vaderdag
LOVE op Canvas

Mijn favoriet is toch wel onze verfcreatie op canvas. Samen met de oudste spruit schilderen wij LOVE op een canvas. Deze creatie staat nog steeds te schitteren op het bureau van papa.  

Veel plezier! 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten