Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 23 mei 2016

Uitstapje in Hellevoetsluis

Wanneer je in de buurt bent van Hellevoetsluis is het voor jouw spruiten leuk om een bezoek te brengen aan Kinderboerderij de Kerkestee en Natuurspeeltuin Wide Weide Speelbos. Deze twee leuke gratis uitjes liggen namelijke naast elkaar in een groene oase midden in Hellevoetsluis!ondeugendespruit hellevoetsluis

 

Kinderboerderij de Kerkstee

 

Op kinderboerderij De Kerkestee is gelegen aan de Plattendijk 1. Op de kinderboerderij wonen een heleboel dieren, zoals: koeien, konijnen, geiten, schapen, kippen en onze prachtige pauwen. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje ingericht en wanneer je iets te drinken of snoepen wilt kun je terecht de kantine. 
Je kunt een leuke wandeling maken op de  kinderboerderij. Tijdens die wandeling valt er veel te zien, te horen en te leren. Er zwemmen eenden in de vijver en in het voorjaar zijn er lammetjes, kalfjes, geitjes en kuikentjes. Er is een speciale knuffelhoek waar jouw spruit met de konijnen kan knuffelen. De kinderboerderij is met auto goed bereikbaar en is 7 dagen per week geopend van 9.30 uur tot 16.30.

ondeugendespruit hellevoetsluis

Naast de kinderboerderij ligt de natuurspeeltuin  waar jouw spruiten na een bezoek aan de kinderboerderij nog even heerlijk kunnen ravotten.

ondeugendespruit hellevoetsluis

Natuurspeeltuin Wilde Weide Speelbos 

 

Ter hoogte van de Atalanta 25 in Hellevoetsluis is er een grote zeer leuke natuurspeeltuin waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Als je eerst een bezoek brengt aan de kinderboerderij kan je makkelijk naar het speelbos lopen. Het ligt namelijk naast elkaar. 
De oudste spruiten kunnen zich vermaken in de grote speeltuin, kabelbaan en een klimtouw over het water. Ook aan de kleine spruitjes is gedacht. Er is een speelgedeelte voor deze spruitjes met onder andere een wip, schommel en speelhuis. Daarnaast kunnen ze heerlijk met water spelen en klauteren door buizen die in de grond zitten
De natuurspeeltuin is elke dag geopend vanaf 7:00 uur. In de zomer sluiten zij om 19:30 en in de winter om 17:30 uur. 

Onze spruiten vonden het geweldig en hebben een leuke ochtend gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! Het is wel zo makkelijk dat je je spruiten niet in de nieuwste outfit laat ravotten en kaplaarzen zijn geen overbodige luxe! 


Veel plezier!
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin' 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten