Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 9 mei 2016

Sample Sale Shoppen

Samen met een vriendin ging ik op Hemelvaartsdag shoppen voor de spruiten bij een sample sale! Wat ik leuk vind dat een sample sale is dat je eigenlijk nooit precies weet wat je kan verwachten. Dit houdt ook in dat het soms op een teleurstelling kan uitlopen. Om te proberen om deze teleurstelling te voorkomen deel ik een aantal tips met jullie!

"You never know what you're gonna get!"

ondeugendespruit sample sale kleding
 

Een Sample Sale is een tijdelijke verkoop van samples en te veel geproduceerde kleding, schoenen, tassen en accessoires van zowel oude als nieuwe collecties van een bepaald merk. Ze worden van te voren aangekondigd of zijn alleen op uitnodiging toegankelijk.
 
Het hele jaar door worden sample sales gehouden. Via Social Media worden deze veelal aangekondigd. Het is ook handig om via Facebook sample sale groepen te zoeken en lid te worden. De sales worden op verschillende locaties gehouden.

Waar je rekening mee moet houden!

 
Bij een sample sale zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden!


Verschillende merken!

Kijk goed naar welke merken er aanwezig zijn. Zoek desnoods in 'Google' als je niet alle merken kent om even te checken of het merk wel bij jouw en je spruit past. Qua stijl en natuurlijk budget!


Passen!

Kleding shoppen op een sample sale, betekend gelijk passen en ruilen is (vaak) niet mogelijk. Draag zelf of je spruiten gemakkelijk kleding. Scheelt een hoop gedoe! Vaak zijn er ook geen pashokjes, dus houdt daar rekening mee!


Pinnen of Cash!

Let op of pinnen mogelijk is! Vaak is dit niet zo en is het dus handig wanneer je geld meeneemt. Heb je voor jezelf ook gelijk een budget waar je jezelf aan moet houden!


Maten!

Soms kan het zijn dat niet alle maten verkocht worden. Schoenen zijn er bijvoorbeeld vaak maar in een paar maten. Om teleurstelling te voorkomen is het handig om dit van te voren te checken!


Op tijd!

Het kan handig zijn om op tijd te zijn bij een sample sale, omdat je dan meer keus hebt. Echter komt het ook vaak voor dat ze tussentijds aanvullen. Weer zo een dingetje om te checken en anders je wekker zetten!


Al met al was het een gezellige ochtend. Helaas viel de buit een beetje tegen, maar we hebben toch iets leuks gescoord voor weinig! You never know what you're gonna get!

Ben jij wel eens naar een sample sale geweest?

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten