Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 31 mei 2016

Mama Outfit en Look

Sinds dat onze spruiten er zijn is er zeker wat veranderd aan mijn outfit en looks. Ik ben nooit het type geweest dat er opgedirkt bij liep, maar nu moet ik mijzelf toch altijd even 'checken' voordat ik gehaast de deur uitloop. Zonder dat ik het zelf direct door heb, sta je half opgemaakt op je afspraak met een schouder vol met snot. 


ondeugendespruit mama outfit looksHygiëne


's Ochtends eerst douchen om wakker te worden. Echter kan ik mijzelf herinneren dat dit niet altijd helemaal lukte toen de tweede spruit net geboren was. Vooral het uitwassen van de shampoo uit mijn haren kwam nog wel eens in de knel!

Schoenen


Rennen op hakken achter een peuter en een dreumes is voor mij niet te doen. Mijn schoenen met hakken zijn dan ook ingeruild voor 'platte' modieuze schoenen die er zeker ook mogen wezen!

Tas


Wanneer ik in de periode voor spruiten de deur uit ging had ik de perfecte leren tas. Daar paste net alles in en stond ook nog eens top bij mijn outfits. Nu ligt deze tas ergens achter in mijn kast (hoop ik), want nu draaf ik altijd een enorme tas bij mij, omdat er van alles moet worden meegezeuld voor die twee spruiten. 

Make - up


Make-up, alleen het hoog nodige dat binnen 2 minuten op mijn gezicht zit. Meer tijd heb ik 's ochtends niet!

Haar


Ik heb mijzelf nog geen sportief kort kapsel laten aanmeten en ik zie mijzelf dit voorlopig ook nog niet doen, maar mijn lange haren zitten altijd in een staart of in een knot. Lange haren en kleine spruiten is namelijk voor mij geen match!

Dan heb ik het nog niet gehad over de grijze haren die spontaan kwamen kijken na het krijgen van de eerste spruit ;)

Vieze kleding


Dat je je kleding altijd moet checken op snot of spuug! Mijn schouder of boven benen (afhankelijk van de lengte van je spruit) zit 9 van de 10x onder 'iets' van mijn spruiten. Dan heb ik het nog geeneens over hun vieze vingers...

Wijd 


Dat wijde shirtjes, bloesjes en jurkjes na 2 kids ECHT favoriet zijn!

Ontkenning ;)


Dat ik nog steeds broeken in mijn kast heb hangen van voor mijn zwangerschappen en die ik ook nog te hoop te dragen!


Dit is een gesponsorde post

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: