Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 27 mei 2016

LOW BUDGET shoppen!

Het is weer eens tijd om een leuke budget shop met jullie te delen. Dit keer een winkel die jullie allemaal wel kennen. Echter merk ik in mijn omgeving dat nog niet iedereen weet dat je hier ook prima online kunt shoppen!

Vroeger wilde ik er niet gezien worden, maar sinds ik zelf mama van 2 spruiten heb en ik in een dorp woon waar een filiaal van deze keten zit ben ik fan! Ik loop dan ook regelmatig binnen en kom vervolgens weer naar buiten met vaak een paar leuke items. Weet jij al over welke winkel in het heb? Precies! De Zeeman


Low Budget shoppen bij Zeeman!

 

Dit keer zet ik veel leuke spulletjes voor meisjes spruiten op een rij! Deze items vond ik namelijk zo leuk dat ik een klein beetje baalde dat ik zelf geen meisje heb ;) Maar gelukkig hebben ze daarnaast  ook leuke spullen voor jongens.

ondeugendespruit zeeman
Folder Zeeman 28 mei t/m 10 juni 2016


Die hemdjes en shorts met ijsjes zijn zo schattig! Wie wil daar zijn spruit niet in kleden op een mooie zomerdag! Ik ben voor! De hemdjes met de surfplanken en krokodil voor de jongens zijn ook leuk! 
 
ondeugendespruit zeeman
Folder Zeeman 28 mei t/m 10 juni 2016

Van deze items werd ik zo vrolijk! Laat die zon maar komen, want ik zie mijzelf al op het strand op een ijsjes strandlaken. Samen met de spruiten genieten van de zon mijn koeltas met ijsjes print.

En wat denk je van deze sweater of jumpsuit! Te leuk en voor een leuk prijsje! Ze hebben online niet alles en daarom is het altijd een goed idee om even een filiaal van de Zeeman binnen te lopen! 
Daarnaast koop ik de items voor mijn spruiten vaak 1 maat groter dan dat zij dragen. Ik vind de kleding namelijk niet heel ruim vallen. 
 
Opzoek naar nog meer leuke budget shops?
Lees dan eens hier, hier of hier!

Shopse! 
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er super leuke bikini's gescoord met extra een uw shirt! Super voor de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuke spullen en ook nog eens voor een leuke prijs! Wat wil je nou nog meer!

      Verwijderen