Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 17 mei 2016

12 x Dingen die ik als kind ook altijd deed!

Soms heb ik van die momenten die mij aan vroeger doen denken, wanneer ik mijn oudste spruit dingen zie doen! Vandaag deel ik met jullie 12 x dingen die ik als kind ook altijd deed!

 

1. Je broertje of zusje ergens de schuld van geven

Wanneer in een onbewaakt moment de hele boekenkast overhoop is gehaald en wanneer je 1 voet in de kamer zet gelijk krijgt de horen wie het gedaan heeft...


2. Je broertje of zusje 's ochtends vroeg wakker maken

Jezelf alleen vermaken als peuter is niet leuk en daarom is het gezelliger als je je broertje of zusje er gezellig bij hebt. Het maakt helemaal niet uit op welk tijdstip, dit geldt ook om 5:00 uur 's ochtends wanneer iedereen nog slaapt!


3. Speelgoed bewaken met je leven voor je broertje of zusje

Je nieuwe graafmachine geen moment uit het oog verliezen en wanneer er nog maar iemand naar kijkt al roepen dat diegene het niet mag afpakken. Terwijl wanneer de zaken omgedraaid zijn de regel geldt 'samen spelen, samen delen!'.

4. Per ongeluk iets eten of drinken wat je eigenlijk niet mag

Zo nieuwsgierig zijn naar het gene wat op tafel staat dat je stiekem, wanneer niemand het ziet, het snel even proeft!


5. Beestjes zoeken

Alle levende en zelfs dode beestjes uit de tuin verzamelen om trots te laten zien aan je vader en moeder. Zelfs die grote kruisspin die je net uit het spinnenweb hebt gehaald!


6. Met je eten spelen

9 van de 10 x is het eten binnen no-time van het bord verdwenen, maar als we dan toch iets eten wat niet zo in de smaak valt dan heeft het eten op de meest mogelijke en onmogelijke manieren op allerlei plekken gelegen....


7. Van alles verzinnen om maar niet naar bed te hoeven

Uiteen lopende manieren verzinnen om nog niet naar bed te moeten. Tot het omgooien van de je Duplo om het nog een keer op te moeten ruimen voor het slapen gaan of gewoon keihard te blijven herhalen dat je nog niet moehoeee bent!


8. Uren lang bezig zijn met het opruimen van je speelgoed

"Het opruimen van de rommel liep uit op een nieuw feestje!" is bij ons het motto! Wanneer alle auto's uit de garage zijn en allemaal weer terug moeten is het altijd fijn wanneer al de auto dan naar de garage worden vervoerd met de blokkenkar, maar dan moeten eerst alle blokken uit de blokkenkar.....


9. 10x dezelfde vraag achter elkaar stellen

Of je nou wel of geen antwoord krijgt. Gewoon dezelfde vraag blijven stellen, tot dat je 'het' antwoord krijgt dat je graag wilde horen!
10. Met 10 cm afstand van het beeldscherm televisie kijken

Hoe je het went of keert er gaat niets boven televisie kijken als het puntje van je neus net niet het televisie scherm raakt!

 

11. Met zonder jas naar buiten

Wanneer de eerste zonnestralen door de wolken heen komen vragen aan je vader of moeder of je met zonder jas naar buiten mag!

 

12. Praten tegen knuffels

De hele dag met je knuffel op stap en 's avonds samen even in bed de dag doorspreken. Wat hebben we allemaal meegemaakt vandaag? Herkenbaar?LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten