Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 25 april 2016

Moederdag DIY's

Moeder en theeleuten gaat naar mijn idee heel erg goed samen. Daarom een paar leuke DIY's om op Moederdag cadeau te geven. Leuk om ook samen met je spruiten te maken. Vier leuke DIY's voor mama's die wel van een kopje thee lusten!

Moederdag theeleut mok


Easy de peasy en een super leuke DIY is deze leuke thee mok! Voor Valentijnsdag maakte onze oudste spruit al een hele leuke mok met porceleinstift en ik maakte eerder servies met porceleinstift. Nu is het tijd om een leuke mok voor mijn eigen moeder te maken, die bijna professioneel theeleut is!

 
Oneprojectcloser.com

Voor een uitgebreidere uitleg over hoe de porceleinstiften te gebruiken staat hier en hier!  


Gratis theeleut poster printen 

 
bijdeb.blogspot.nl

Via Pinterest kwam ik op de blog van Debbie zij heeft 2 hele leuk gratis poster gemaakt die je gratis kan printen. Voor theeleuten, maar ook koffieleuten. Een leuk lijstje om de poster en je hebt een leuk cadeautje om samen met de theeleut mok cadeau te geven op Moederdag. 

Waar mama's en oma's vast ook heel blij mee zijn is wanneer je het lijstje van de poster laat versieren door de je spruiten.

 

Moederdag koekjes


Wie wordt er nou niet blij van zelfgemaakte koekjes! Heerlijk om te eten, leuk om te maken met je spruiten en leuk om mee te nemen wanneer je op Moederdag op visite gaat. 

Die koekjes moeten natuurlijk voor Moederdag wel op een leuke manier verpakt worden.  Via Pinterest kwam ik op de blog van Mamutopia. Zij maakte een hele leuke verpakking om koekjes bij de thee in cadeau te geven. 

Mamutopia.blogspot.n

Helaas staat er geen beschrijving op haar blog, maar met een beetje creativiteit kan je zelf een leuke variatie maken op deze  verpakking. Het is bijvoorbeeld heel leuk om bijvoorbeeld je spruiten het labeltje te laten maken of om een mooie boodschap voor jouw moeder op het label te schrijven.


Wanneer je niet zo creatief bent of niet zo heel veel tijd is het ook leuk om de koekjes in een potje cadeau te geven. Eerder schreef ik een blogpost over cadeautjes in een potje en ook daar gaf ik de tip om een theeleut potje cadeau te geven.

Cadeautje in een potje

Natuurlijk kan je hier ook alleen je eigen overheerlijke gebakken koekjes in stoppen. Samen met de mok en het leuke lijstje met poster heb je naar mijn idee een super leuk Moederdag cadeautje!


Mocht je nog opzoek zijn naar andere DIY's voor moederdag, lees dan hier de blogpost die ik vorig jaar schreef.LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten