Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 5 april 2016

Koningsdag

Woensdag 27 april is het Koningsdag! Ik moet bekennen dat ik mij nog regelmatig verspreek en het heb over Koninginnedag in plaats van Koningsdag. Oeps! Gelukkig veranderd er bij de viering voor de rest weinig. Alles kleurt oranje en we gaan allemaal gezellig de straat op om leuke dingen te doen. Natuurlijk hoort hierbij een oranje outfit! Ik zocht alvast een paar leuke items uit!


Onze oudste spruit heeft een onwijs leuke oranje rugzak gekregen en deze gaat uiteraard mee op Koningsdag. Daar kan hij dan al zijn spulletjes zelf in meesjouwen!

Wij hopen met Koningsdag uiteraard op een zonnetje en dan kan natuurlijk een fijne oranje zonnebril  niet missen bij je oranje outfit!

Een leuke en makkelijk schmink stick om binnen no-time mooie vlaggetjes op het gezicht van je spruit te toveren! Dit maakt de oranje outfit helemaal af! 
Metallic Tattoos - HEMA - 1,00

Bij een stoer oranje outfit horen natuurlijke stoere tattoos.  


Hoe leuk is het wanneer deze kleurrijke sokken boven de schoenen van je spruit uitkomen! Gestreept of met stippen, ik vind ze allebei leuk!


Ik ben fan van deze hoedjes en ik vind het een goed excuus om deze aan te schaffen voor Koningsdag met dit kleine oranje detail!


Vorige week schreef ik een blogpost over 5 t-shirts onder de 5 euro en deze mag daar eigenlijk niet aan ontbreken! Deze past namelijk heel goed bij je Koningsdagoutfit!LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
2 opmerkingen:

 1. Dat rugzakje is echt heel leuk. Ik moet lachen dat de kat de poot voor een oog houdt.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook een hele leuke rugzak! Onze oudste is er ook echt heel erg blij mee.

   Verwijderen