Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 4 april 2016

Jumping at Sea

Onze spruiten hebben een hobby en wat voor één! Ze zijn helemaal gek op trampolinespringen. Niet zo maar op zomaar en trampoline, maar de trampoline bij Jumping at Sea in Rockanje. Een unieke attractie, want het is namelijk een mega trampoline!

Mega trampoline 

ondeugendespruit jumping at sea

 

Wij hebben het geluk dat deze mega trampoline aan de 1e slag van het strand van Rockanje op loopafstand van ons huis is. 
De trampoline van Jumping at Sea is de eerste outdoor “Walled Trampoline” in Nederland. De totale oppervlakte van de trampoline is ruim 145 vierkante meter. Horizontaal zijn er 12 verschillende trampolines aan elkaar gekoppeld waardoor er een mega grote trampoline ontstaat. Daarnaast zijn de zijkanten van die enorme trampoline voorzien van schuin geplaatste trampolines over de volle lengtes aan drie zijdes. Deze zijkanten vormen de zijwanden van de totale trampoline.
De hoeken die zo ontstaan zijn ook weer opgevuld met vier driehoekige trampolines waar je ook weer in kunt springen. Aan de kant waar je de trampoline binnenkomt staan aan beide zijdes van de ingang ook weer twee schuin geplaatste trampolines. In totaal zijn er op die manier 21 trampolines aan elkaar gekoppeld om tezamen één mega groot trampoline paradijs te vormen.

Onze spruiten zijn nog niet zo groot en gebruiken nog niet alle trampolines en maken (nog) geen indrukwekkende sprongen, maar ze vermaken zichzelf prima. Onze voorkeur is dan ook om te gaan wanneer het rustig is en ze zichzelf goed kunnen uitleven op de trampoline.  


ondeugendespruit jumping at sea rockanje


Voor jong en oud!

Onze spruiten zijn gek op de trampoline van Jumping at Sea, maar papa is ook fan van de trampoline.
De trampolines zijn van een goede kwaliteit dat het voor volwassenen ook geen enkel probleem is om te springen. Papa maakt iets wildere sprongen dan onze spruiten, maar geniet net zo hard. Mannen....zijn net kleine kinderen. 

Prijs en openingstijden


Trampolinespringen bij Jumping at Sea is dus voor iedereen en kost maar € 3,— voor 20 minuten. Dat vind ik zelf ontzettend meevallen. En mocht je zelf niet willen springen, dan kan je even plaats nemen op een stoeltje om te wachten.

In principe is Jumping at Sea 7 dagen per week open. Ze hebben alleen geen vaste openingstijden. Wanneer het weer het toelaat zijn ze ochtends al vroeg open en gaan ze door tot in de avond. Tijdens een regenbui kan er niet worden gesprongen. Check de Facebookpagina voor de actuele openingstijden!

Wil je weten wat er nog meer te doen is op en rond het strand van Rockanje? Lees dit dan hier!LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

 


2 opmerkingen:

  1. Wow, dat is echt heel gaaf en betaalbaar.ik ben ook bang dat mijn kinderen nog te jong zijn maar wil ze wel ooit een keer meenemen naar zo'n mega trampoline.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij gaan ook idd als het rustig is! Maar het is echt heel leuk en betaalbaar!

      Verwijderen