Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 6 april 2016

Hoe bevalt Cazou?

Laatst schreef ik een blogpost over het verkopen van tweedehands kleertjes van onze spruiten. De spruiten groeien als kool en de kleding die te klein is check ik goed. Kleding die ik niet meer mooi en afgedragen vind doe ik weg. Kleding die nog een ronde mee kan geef ik vaak weg aan andere moeders. Toch geef ik niet alles weg, want sommige kleertjes zijn zo schattig! Deze bewaar ik voor later. Maar dan categorie 3: kleding die eventueel nog een leuk centje kan opleveren.

Ik besloot om de site Cazou te testen om online wat kleding te verkopen van onze spruiten. Cazou zegt namelijk dat zij dé kledingmarktplaats voor en door jonge ouders zijn. Het zou  super eenvoudig zijn en ook 100% veilig én gratis. Een goede reden om eens de proef op te som te nemen. 

Ik plaatste een paar items op de site en wat zijn mijn ervaringen?

ondeugendespruit cazou

ondeugendespruit cazou

Het werk van het uitzoeken van de kleertjes en er duidelijke foto's van maken blijft uiteraard hetzelfde. Maar hoe verliep het verder?
Het registeren en is makkelijk en ik had gelijk een mailtje ontvangen om mijn account te bevestigen.  
Het plaatsen van de kleertjes werkt ook prima. Zeker wanneer je de eerste geplaatst hebt, omdat je dan de meeste gegevens moet invullen. Eenmaal gedaan, dan hoef je deze de volgende keer niet meer in te vullen. 

Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen en dit is zeer gebruiksvriendelijk. Doordat je veel kunt aanvinken hoef je er in de tekst zelf niet zo heel veel informatie meer te plaatsen. 

Indien je kleding zoekt kan je ook makkelijk in de menu balk aan de linkerkant uit allerlei categorieën zoeken en ben je dus niet oneindig aan het zoeken. Indien je artikelen online hebt staan, ben je dus ook goed vindbaar voor eventuele kopers.  

Tot nu toe denk ik dat Cazou een aanwinst zou kunnen zijn. De site is gebruiksvriendelijk voor koper en verkopers. Nu maken er jammer genoeg nog niet heel veel verkopers gebruik van. De kans dat je iets verkoopt is naar mijn idee nog niet heel groot. Maar alles heeft zijn tijd nodig, dus wie weet! 

Je krijgt nu per artikel wat je plaatst 1 euro tegoed om te besteden op Cazou. Helaas staan er nog niet veel kleertjes online. Als we allemaal onze overbodige kleertjes plaatsen op de site, kunnen we van elkaar profiteren! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten