Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 20 april 2016

Bolderkar

Wij hebben een uitgebreid wagenpark voor onze spruiten en één daarvan is onze opvouwbare bolderkar. Zijn wij blij met de bolderkar en wanneer nemen wij de bolderkar mee?


ondeugendespruit bolderkar

 

Handen tekort!


Met twee spruiten en één kinderwagen kom je vaak net iets te kort. Zeker wanneer je bijvoorbeeld graag een wandeling op het strand maakt of een dagje naar een dierentuin gaat. 
Wanneer wij een uitje naar het strand maakten liepen wij tegen het feit dat onze kinderwagen en het mulle zand helaas niet zo goed samen gaan. Daarbij stapt de jongste al aardig rond, maar luisteren daarentegen gaat nog niet zo heel goed. Om te voorkomen dat wij van hot naar her rennen achter onze twee spruiten aan, hebben wij daarom een bolderkar aangeschaft. 
Lekker wandelen op het strand en in het bos met je spruiten in de bolderkar. Op ieder willekeurig moment kunnen ze even makkelijk uitstappen om een klein stukje te wandendelen en te spelen.
Daarnaast ben je natuurlijk met twee kleine spruiten met allerlei spullen aan het zeulen. Als het niet de luiertas is dan is het wel een schep, een emmer en een bal om op het strand mee te spelen. Neem daarbij nog alle spullen die onze oudste spruit tijdens zijn avontuur allemaal tegenkomt en dan is een bolderkar een rete goede aanschaf!

 

Opbouwbare bolderkar 


Natuurlijk nemen als die spullen die je aanschaft voor je spruiten enorm veel ruimte in. Onze gang staat vol en onze schuur ook. Dan is het ideaal om een opvouwbare bolderkar aan te schaffen. Je klapt deze van een klein pakketje, binnen no-time uit naar een stevige solide kar om je kids en spullen mee te vervoeren. Je kan het eigenlijk een klein beetje vergelijken met een campingbedje.

 

Ogen in je rug!


Natuurlijk zitten er in de bolderkar geen riempjes om je spruiten goed vast te zetten en om te voorkomen dat ze eruit vallen. Het zou dus handig zijn wanneer je ogen in je rug zou hebben. Dit is helaas bij mij niet het geval, daarom loopt er (wanneer we met zijn 2en zijn) er altijd iemand achter de bolderkar. Wanneer dit niet het geval is is het een kwestie van goede entertainment in de bolderkar, zodat zij heerlijk blijven zitten. Daarnaast vaak tijdens je wandeling achterom kijken om ze in de gaten te houden.
Wellicht valt er zelfs iets leuk te knutselen om je spruiten 'vast' te zetten in de bolderkar.  

Ideale aankoop!


Wij zijn erg blij met de aanschaf van onze bolderkar. Wij gebruiken deze kar regelmatig en wanneer je de kar niet een tijdje gebruikt, staat deze ook niet in de weg.

Van de week kwam ik een leuke aanbieding van een bolderkar tegen bij het Kruidvat of je scoort er, net zoals wij, één via Marktplaats bij jouw in de buurt.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten