Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 8 maart 2016

Zomerjas voor peuters

Jeetje! De zomerjassen hangen al volop in de winkel! Naar mijn idee moet de winter nog steeds beginnen. Echter heeft de oudste spruit een nieuwe zomerjas nodig, want hij blijft maar groeien. Daarbij wil hij ook niet meer alles dragen. Hij krijgt voorkeuren....(nu al!) Wanneer ik hem iets laat passen verteld hij mij al haarfijn of hij het mooi vind op niet. Zo niet, probeer het dan maar eens bij hem aan te krijgen. Een tafereel waar je niet op zit te wachten en zeker 's ochtends niet!

Om dit te voorkomen maak ik een voorselectie van kleding die ik  mooi vind en bij onze spruit passen. Daarnaast kijk ik of de jas goed gewassen kan worden (zodat ik de vlekken er goed uit krijg) en in de droger kan. De oudste is namelijk gek op kliederen in de tuin of waar dan ook. Daarnaast moet hij er natuurlijk ook, als niet stil zittende peuter, goed in kunnen bewegen. Daarom bestel ik vaak een maatje groter. Kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk en zeker wanneer je in de planning hebt dat de jongste spruit de jas ook nog een keer aanmoet. Tot slot moet de jas ook niet ontbetaalbaar zijn.

Als ik eenmaal mijn keuzes heb gemaakt, ma vervolgens de oudste zijn favoriet kiezen. Zo hebben we allebei ons zin! 

Ik deel met jullie onze favoriete zomerjassen


Zara 
Jack met buidelzak - 25,95
Next  
Kaki jack - 30
Lindex 
Bomber Jack - 29,95
Next
Bomber Jack - 31

H&M
Wind breaker - 19,99
Parka - 35,95
H&M
Bomber Jack - 19,99


Welke zomerjas zou jij (en je spruit) kiezen?
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: