Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 2 maart 2016

Tweedehands kleertjes verkopen

De jongste spruit groeit als kool en de kleding die te klein is check is zorgvuldig. Kleding die ik niet meer mooi en afgedragen vind doe ik weg. Kleding die nog een ronde mee kan geef ik vaak weg aan andere moeders. Toch geef ik niet alles weg, want sommige kleertjes zijn zo schattig! Deze bewaar ik zorgvuldig voor later. 

ondeugendespruit kleertjes cazou marktplaats


Dan hebben we nog een derde categorie. Kleding die eventueel nog een leuk centje kan opleveren. Je moet er even de tijd voor nemen, maar je kan deze kleertjes prima verkopen via Marktplaats of via speciale Facebookgroepen.Maar er schijnt iets nieuws te zijn in Nederland: Cazou. Ze zeggen dat dit dé kledingmarktplaats voor en door jonge ouders is. Het zou super eenvoudig, maar ook 100% veilig én gratis.

De andere voordelen die zij noemen om via Cazou te verkopen

* Veilig kopen: op Cazou ben je 100% beschermd tegen fraude of vergissingen van de verkoper. Wanneer je bestelling is toegekomen heb je 3 dagen de tijd om een klacht te melden. Als je klacht door ons wordt goedgekeurd krijg je je volledige aankoopbedrag terugbetaald en kan je je bestelling gratis terugsturen naar de verkoper.
* Meteen kopen: berichten sturen, afspraken maken, gegevens uitwisselen, ... dit is allemaal verleden tijd. Via Cazou kan je een artikel gewoon in je winkelmandje plaatsen, betalen via iDeal en klaar!
* Sneller uploaden: via onze handige uploadmethode kan je eigenschappen als kraagtype, hakhoogte, print, ... in één klik toevoegen. Heel wat eenvoudiger dan alles in de omschrijving te moeten typen.
* Sneller vinden: op Cazou kan je nu filteren op seizoen, kenmerken zoals bv. roklengte of schoensluiting en de zoekresultaten zelfs afstemmen op je eigen leeftijd. Zo vind je nog sneller hét stuk dat je zoekt.
* Beter opvolgen: op Cazou kan je allerlei statistieken bekijken zoals je gemiddelde verzendtijd en de totale waarde van je verkochte spullen. Zo helpt Cazou je om een nog betere service te leveren aan je klanten. 

Zelf ben ik een groot fan van Marktplaats, maar ik ga Cazou zeker proberen. De voordelen klinken goed! Binnenkort vertel ik jullie over mijn ervaring met Cazou. Een aanwinst of niet!

Verkoop jij wel eens kleding van je spruiten en hoe?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten