Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 10 maart 2016

Grote Peuterboekenruilclub - Lieve Woordjes

Samen met onze oudste spruit doe ik mee aan de grote peuterboekenruilclub van Mama's Jungle. Per kwartaal sturen wij een boekje naar een andere deelnemer via de post van de ruilclub. Daarnaast ontvangen wij zelf ook een boekje van een andere deelnemer van de peuterboekenruilclub. Afgelopen week was het zover. Wij stuurden een boekje op en wij mochten er ook een ontvangen.
 
ondeugendepspruit peuterboekenruilclub boek


Wij ontvingen het boekje Lieve Woordjes van Linda van Mamaliefde. De blog waar ik toevallig ook wel eens een gastblog mag schrijven. Natuurlijk is het leuk om een cadeautje te krijgen en zo voelde het ook voor de oudste spruit. Enthousiast begon hij met uitpakken. Met een beetje hulp van mij duurde het niet lang en hij zat lekker te bladeren in zijn nieuwe boekje. Heerlijk kijkend naar de plaatjes vertelde hij wat hij allemaal zag. Dezelfde avond heb ik samen met mijn de oudste spruit, voor het slapen, gaan het boekje gelezen.

Natuurlijk hebben we zelf ook veel boekjes, maar de meeste boekjes hebben we al tientallen keren gelezen. Een paar boekjes blijven leuk, maar sommige boekjes zijn na een paar keer lezen wel toe aan een nieuwe eigenaar en mede daarom vind ik dit initiatief zo leuk. Daarnaast komt je spruit in aanraking met nieuwe boekjes en blijft het voorlezen voor papa en mama ook afwisselend ;) Daarbij zijn niet alle boekjes goedkoop en is ruilen dus een leuk 'oplossing'. 

Onze eerste ervaring met de grote boekenruilclub was hartstikke leuk! Nog 3 maanden en dan verwachten wij weer een leuk boekje. Uiteraard zullen we er dan ook weer 1 versturen.

Wat vind jij van dit idee?

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking:

  1. Ja, dit is echt een leuk idee om een ander kind blij te maken met een boekje.

    BeantwoordenVerwijderen