Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 30 maart 2016

Hij wil geen water meer drinken

Onze beide spruiten drinken vanaf kleins af aan water. Puur water uit de kraan en natuurlijk is er af en toe een kleine uitzondering. Echter is water gezond en gaat hier de voorkeur naar uit. Echter worden kleine spruiten groot en de oudste raakt getrickerd door andere drankjes.... 

Nu onze oudste spruit 3 1/2 jaar is krijg ik van hem wel eens de vraag of hij iets 'lekkers' mag drinken. Zo ziet hij bijvoorbeeld op de peuterspeelzaal ook kindjes met pakjes drinken en wanneer we op visite zijn ziet hij ook van alles voorbij komen. Zijn interesse is dus gewekt! Zo laat mij in de supermarkt weten dat ik 'dit' ook maar moet meenemen... Hij heeft mij nog niet overgehaald, maar hij heeft mij wel aan het denken gezet hoe ik hier mee om moet gaan. Ga ik overstag of houdt ik vol!?

Ik besloot vol te houden en heb nu naast zijn gewone drinkfles en nieuwe gekocht. Een drinkfles met filter. Door de filter voeg ik makkelijk fruit of ijs toe en dat vindt onze oudste spruit reuze interessant. Net even anders, lekker friswater met een smaakje. 

ondeugendespruit fruitwater

Je kan natuurlijk eindeloos variƫren met het fruitwater en dus is onze oudste spruit voorlopig nog niet uitgedronken. Ik hoop dat ik hem hiermee nog 'zoet' kan houden en hem dagelijks water kan laten drinken.

Deze flessen met filter heb je in allerlei soorten en maten. Wij kochten deze fles voor maar 2,99 bij het Kruidvat


 Wat geef jij je spruiten te drinken? 
En welke leeftijd hebben ze dan?
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten