Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 23 maart 2016

Bermuda driehoek....

Wij hebben in onze woonkamer een heuze bermuda driehoek! Keer op keer verdwijnen er spullen en deze zijn dan nergens meer te bekennen. Uren lange zoektochten leveren niets op en spullen zijn dus echt van de radar verdwenen. 

ondeugendespruit woonkamer bermuda driehoek

De spruiten zijn dan ook heel goed in het uitpakken van spullen. De oudste doet dit van jongs af aan en zijn broertje, die uiteraard altijd het goede voorbeeld krijgt, doet hem feilloos na. Ze weten het moment heel goed te timen, bijvoorbeeld wanneer ik even in de keuken sta of probeer even naar de wc te gaan. In dat moment nemen ze een run naar een willekeurige kast en trekken deze dan snel leeg. 

Helaas voor mij, is de favoriete kast die met de puzzels erin. Onze oudste is erg fan van puzzelen en de kast staat er dan ook vol mee. Ik hoef vast niet uit te leggen, hoe de vloer eruit ziet wanneer 2 ondeugende spruiten de puzzelkast hebben leeg getrokken. Als moeder weet je in ieder geval dat je je planning voor die dag wel om kan gooien, want het eerste uur wordt in beslag genomen om te puzzelen. 

Nu vind ik puzzelen best leuk, maar 10 puzzels achter elkaar is teveel van het goede. Echter is dat nog geeneens het ergste. Wat ik echt heel vervelend vind is dat de puzzels compleet in de kast gaan (Ja ook ik heb een tik!) en dat wanneer de spruiten ze over de grond hebben verspreid er toch wonder boven wonder puzzelstukjes verdwijnen. 

De spruiten hebben de kamer niet verlaten, ik ben sowieso niet de schuldige en er zijn geen huisdieren in het spel. Toch krijgen ze het voor elkaar om keer op keer puzzelstukjes kwijt te raken. Ik wil niet weten hoe lang ik op mijn buik onder banken en kasten heb liggen turen. Ik heb de vorige keer zelfs de broekzaken gecontroleerd! Maar niks! Het lijkt een heuse bermuda driehoek!

Helaas blijft het niet alleen bij de puzzelstukjes, ook dopjes van stiften, blokken uit de blokkendoos en sokken in de wasmachine (maar dat is weer een ander verhaal!) Ik hoop toch dat het mysterie van de bermuda driehoek binnenkort wordt opgelost. Of zou deze echt oneindig zijn....

 Herkenbaar? Hebben jullie thuis ook een bermuda driehoek? 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen: