Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 22 maart 2016

5 t-shirts onder 5 euro

Het is LENTE en de zon begint steeds meer te schijnen. Als ik dan in de winkel leuke stoere t-shirtjes voor een spotprijs zie hangen, kan ik het niet laten! Ik kocht 5 stoere jongens t-shirts onder de 5 euro bij 3 verschillende winkels. Kijk je mee?


Zou ik zonder de H&M kunnen? Nee! Een winkel waar wij regelmatig shoppen en niet alleen voor de spruiten. Het is soms even zoeken tussen de volle rekken, maar ik vind er altijd wel iets leuks tussen zitten en dan is de prijs ook vaak mooi meegenomen. Wij zijn gek op all-over prints, dus wij zijn blij dat deze trend deze zomer weer volop in de winkel te vinden is!
 
 
Zeeman - 2,99 - t-shirt

Bij Zeeman koop ik regelmatig kinderkleding. (En dat te bedenken dat ik er vroeger niet naar binnen 'durfde'!)De collectie wisselt snel en stap ik dus regelmatig binnen. Vaak genoeg kom ik met niets naar buiten, maar soms scoor ik er iets leuks. Zoals dit t-shirt
 

Zara is ook zo een winkel die je regelmatig in de gaten moet houden, omdat de collecties snel wisselen. Zo wil het aanbod in de winkel en online ook nog wel eens verschillend zijn. Wel altijd een maatje groter kopen voor onze spruiten, want anders zit het allemaal een beetje te strak. We scoren er wel vaak hele leuke items!

Waar shop jij leuke items voor je spruit?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: