Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 25 februari 2016

Okergeel in de kinderkamer

Okergeel is dit voorjaar helemaal in! Perfect lijkt mij om het voorjaar mee in te luiden. Zelf houd ik wel van een kleurtje in de kinderkamer en ik vond al een paar hele leuke items om okergeel toe te passen. 

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van okergeel, verf dan niet gelijk een kast of een muur in deze kleur. Koop een paar okergele accessoires, zoals een plaid of een lamp. Wil je de kinderkamer van je spruit niet al te druk maken, combineer de kleur dan met rustige tinten wit, zwart of grijs. 

ondeugendespruit okergeel geel


Zoals ik al schreef ben ik niet vies van een kleurige kinderkamer en ik vind deze kast dan ook echt fantastisch. Geel is ook echt zo een kleur die voor jongens en voor een meisjeskamer heel goed kan. 
ondeugendespruit okergeel geel


Deze Lapin & Me lamp blijft mij altijd trekken. Een lieve vintage kabouterlamp van het merk Lapin & Me in de vorm van een konijntje. Deze schattige lamp geeft een zacht licht, zodat je kindje makkelijk in slaap valt. En ze hebben deze in vele prachtige kleuren. 
ondeugendespruit okergeel geel


Onze spruiten zijn fan van de Domoor mok van Gispen. Wij kozen voor de zwarte en de witte variant, maar deze okergele mag er ook zeker zijn. 
ondeugendespruit okergeel geel


Zelf heb ik een klein zwak voor spreien, dekens, plaids of hoe je ze dan ook wilt noemen. Handig voor van alles. Hier thuis slapen de spruiten eronder, maken er een hut van en lig ik heerlijk op de bank met een dekentje. Deze sprei staat niet alleen leuk op de kinderkamer, maar misstaat ook niet je eigen slaapkamer. Ze hebben trouwens momenteel heel veel okergele accessoires bij H&M.
ondeugendespruit okergeel geel


Een witte kamer met een toefje okergeel. De decoratie en het gele kastje staan prachtig in de witte kamer. 
ondeugendespruit okergeel geel


Nostalgie wanneer ik de deken zie! Net als vroeger! Deze Ledikantdeken Favola van Cara Caro is heerlijk zacht met een prachtige bosdieren print. Twee dekens in één door tegenovergestelde kleuren.Een kleed in de kinderkamer hoort erbij. Het brengt warmte en ook komfoor wanneer jij er 's nachts uit moet omdat je kleine spruit niet kan slapen ;) Deze mooie okergele variant is dan ook echt wel schitterend!

ondeugendespruit okergeel geel


Wat een mooi plaatje! Deze stoere kinderkamer is prachtig met okergeel. Kijk ook gerust eens op de site om nog meer prachtige foto's van deze kinderkamer te bekijken.
ondeugendespruit okergeel geel
www.vtwonen.nl

Deze kinderkamer is overwegend in de kleuren grijs en wit en je ziet wat de kleur okergeel met de kamer doet. Het brengt het zonnetje binnen en geeft de kamer warmte.  En dat al met een paar items!
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten