Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 9 februari 2016

Inspiratie hoofdboord kinderbed

Is jouw spruit al uit zijn ledikantje gegroeid? Wordt het tijd voor een groot spruiten bed? De oudste slaapt al heerlijk in zijn grote spruiten bed. Voor hem hackten we een Ikea Kura bed. Onze jongste spruit is nog niet toe aan een groot bed, maar stiekem heb ik al wel wat inspiratie opgedaan. Dit keer niet zo een groot project, maar met een kleine hack maak je het leukste bed voor je spruit. Maak zelf een leuk hoofdbord! Kijk je mee? 

ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer

Toen onze oudste spruit in zijn grote bed ging slapen was ik bang dat hij de eerste nachten uit zijn bed zou vallen. Dit is dus DE ideale en leuke oplossing om dit te voorkomen. Maak van een plaat hout een leuk figuurtje, zoals deze wolk, en bevestig deze aan het bed van je spruit.  
ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer

Deze is niet alleen leuk voor je spruit, maar zelf vind ik het ook wel wat. Een regenboog hoofdbord. De ogen en de uitstekende tong maken het uiteraard helemaal af! 
ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer

Een gepersonaliseerd hoofdboord met allemaal speelgoed van je spruit en makkelijker dan dat je denkt. Een bezoekje aan de bouwmarkt waar je een plaat hardboard koopt met gaatjes en een pot verf. Met een paar S-haakjes en bijvoorbeeld schroeven kan je van alles bevestigen aan het hoofdboard. Blijft misschien gelijk de kamer van je spruit een stuk opgeruimder.

ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer

Oowww, geen nijntje maar wel een heel schattig konijntje als hoofdboord! Zoals je ziet heb je niet veel meer nodig dan een houten plaat en een decoupeerzaag. Super schattig!
ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer


Ook dit hoofdboord is easy de peasy te maken van een plaat hout. Een kleine toevoeging aan het bed van je spruit met een groots effect. Natuurlijk je de huisjes in allerlei kleuren verven. Wat ik vooral heel leuk vind is dat ze ook nog een een plankje hebben gedacht die je kleine spruit als 'nachtkastje' kan gebruiken.
ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer


Dit is toch wel een favoriet samen met het eerste wolkje dat je aan de zijkant van het bed bevestigd om te voorkomen dat je kleine spruit uit bed rolt. Ik zou ze graag in een stoere jongens kleur verven en dan aan het toekomstige bed van de jongste spruit willen bevestigen. 

ondeugendespruit hoofdboord kinderkamer

Al is de race nog niet helemaal gelopen...dit huisje vind ik namelijk ook echt heel leuk en stoer. Wel iets meer werk natuurlijk!
 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen: