Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 11 februari 2016

Ik word gevolgd

Enige tijd geleden liet ik jullie al weten dat ik regelmatig online shop. Lekker zoeken op het internet wanneer de spruiten op bed liggen. Vaak blijft het bij kijken en soms zelfs in het winkelmandje stoppen, maar echt bestellen komt er vaak niet van. Meestal stel ik mijzelf de vraag; 'heb ik het echt nodig?'


ondeugendespruit ik word gevolgd

Als ik deze vraag met 'ja' kan beantwoorden, ga ik niet over tot bestellen voordat ik alle opties goed heb onderzocht. Vaak kijk ik ook of er verzendkosten betaald moeten worden en 'google' ik nog een tijdje verder om te kijken of ik het niet goedkoper kan scoren. Het is dan ook een klein feestje wanneer een aankopen aan de deur wordt gebracht door onze pakketbezorger. 

Toch beantwoord ik de vraag; 'heb ik het echt nodig?' vaak met het antwoord 'nee!' Je kan namelijk niet meer dan een paar schoenen aantrekken aan je voeten en die winterjas is inderdaad heel leuk, maar er is echt geen haakje meer vrij aan de kapstok.... 

Echter blijven deze items mij achtervolgen! Als ik bepaalde sites bezoek zie ik opeens weer in mijn ooghoek die leuke schoenen die ik niet nodig had.  Of toch die leuke jas die nu nog ook nog eens in de sale is! Ik word achtervolgd! Kan ik nu toch niet worden overgehaald tot aankopen? Ze zijn toch wel erg leuk en ze staan leuk in combinatie met jas?

Voordat ik het weet heb ik al op de advertentie geklikt en zitten de items weer in mijn winkelwagen. Wel of niet kopen? Heb ik het misschien nu wel nodig? 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: