Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 16 februari 2016

5 x Koffer hacks

Een koffertje is handig om spullen in mee te nemen of op te bergen. Denk nou niet gelijk aan een heerlijke vakantie... Nee, gewoon dagelijks voor je spruit om mee te spelen. Of je koffer aan de muur als plankje of als speciaal opbergplekje. Kijk snel verder naar de deze 5 DIY koffer hacks!

ondeugendespruit koffer hack

Hoe leuk is deze poppenkoffer! Alles bij elkaar in een koffer en je spruit kan fijn met de poppen spelen. Niet alleen de kleertjes, maar een heus poppenhuis in een koffer! Door verschillende achtergronden te maken die je zo in de koffer kunt wisselen. Zo waant je spruit zich met haar pop in de keuken om iets lekkers te eten en daarna gaat de pop met een volle buik lekker slapen in het bedje. 

ondeugendespruit koffer hack

Deze koffer is ook super! Een heus circuit in de koffer en onder het circuit liggen de auto's. Lekker compact! Kijk snel even verder op deze site want naast deze racebaan hebben ze ook nog een stoere dinosaurus koffer, een vliegveld en een koffer van een andere planeet. Genoeg inspiratie om een koffer om te toveren voor je spruit! 

ondeugendespruit koffer hack

Deze legokoffer is natuurlijk ook super handig. Geen losse spullen meer, maar alles compact bij elkaar. Je spruit bouwt een prachtig bouwsel in de koffer en als het tijd is om op te ruimen is het een kwestie van de koffer te sluiten! Wat wil je nog meer ;)

ondeugendespruit koffer hack
www.craftionary.net

Als je iets minder creatief ben aangelegd is het natuurlijk ook leuk om een koffer als accessoire in de kinderkamer te gebruiken. Zelf vind ik het heel leuk om de boeken te gebruiken als boekenkoffer. Alle boekjes bij elkaar in een heerlijk hoekje waar je spruit kan lezen.  

ondeugendespruit koffer hack 

Een koffertje aan de muur als plankje is natuurlijk ook super leuk! Een slaapplekje voor de favoriete knuffel naast het bed van je spruit of om gewoon leuke spulletjes in de te zetten. 

Heb jij ook een leuke koffer hack?
Laat deze dan achter in een reactie! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
1 opmerking: