Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 29 februari 2016

5 Paas DIY's met spruiten

5 leuke en makkelijke Paas DIY's om samen met je spruit te maken. Eieren verven kennen en kunnen we allemaal, dus deze zul je in deze blogpost niet vinden. Kijk snel verder om te ontdekken wat je nog meer kunt doen!

ondeugendespruit Pasen DIY


1# 

De mogelijkheden met strijkkralen lijken wel oneindig. Feit is dat het ook leuk is om ze af en toe weer eens uit de kast te halen en ermee aan de slag te gaan. Deze paasversieringen lijken mij daar een mooie gelegenheid voor.

ondeugendespruit Pasen DIY

2# 

De zelf drogende klei kan weer uit de kast, want deze paashaasje zijn zo schattig! Ze zijn zo eenvoudig, maar dat is juist het mooie eraan. Natuurlijk kan je wanneer je aan de slag gaat met de klei ook een paar eieren maken die je spruit daarna kan verven.

ondeugendespruit Pasen DIY


3# 

Op de site van krokotak.com vind je 5 super leuke Paas knutsels met een plastic lepels. Een kip, kuiken, paashaas, lieveheersbeestjes en paaseitjes. Het enige wat je nodig hebt zijn plastic lepels, make-up watjes, wattenstaafjes, stiften, lijm en verschillende kleuren papier. Dit heeft toch iedere spruit wel in zijn collectie! Hup aan de slag!
ondeugendespruit Pasen DIY


4# 

De oudste spruit is momenteel gek op knippen en plakken, dus met dit leuke idee gaan we zeker aan de slag. Nog super leuk om voor het raam te hangen ook! Mooie gekleurde zonnestralen in huis zijn van harte welkom!

 
ondeugendespruit Pasen DIY

5# 

We kunnen weer aan de slag met washi-tape. Wat is dat toch een fijn knutselmateriaal. Plak met washi-tape een ei op een canvas. Maak met de washi-tape wat mooie strakke geometrische wormen en laat je spruit het canvas schilderen. Als het droog is verwijder je de washi-tape en je krijgt een hartstikke leuk paasei. 

Veel plezier!
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: