Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 7 januari 2016

Speelkleed zwart wit H&M

Al enige tijd was ik opzoek naar een speelkleed. Natuurlijk kon ik het mijzelf makkelijk maken en naar de Ikea racen om het speelkleed te kopen wat bij ontelbare huishoudens in huis ligt, maar ik wilde iets anders.

Omdat onze huiskamer er al uitziet als een speelparadijs wilde ik niet ook nog eens een kleurig speelkleed kopen. Maar om een klein beetje de spruiten tegemoet te komen zag ik een tijdje geleden een goed alternatief. Ik zag namelijk een zwart/ wit speelkleed bij de H&M. Helaas was ik niet de snelste en binnen no-time was het kleed online uitverkocht. Meerder keren had ik online gecheckt of dat het het eventueel weer op voorraad was, maar tevergeefs.


ondeugendespruit speelkleed zwart wit

Toen de kerst voor de deur stond en ik opzoek was naar een kerstcadeau voor de spruiten besloot ik nog 1x te kijken..... Tot mijn grote blijdschap hadden ze een nieuwe versie! (Nu ik deze blogpost schrijf is er weer een nieuwe versie!) Het loont dus zeker om de site in de gaten te houden voor nieuwe juweeltjes!ondeugendespruit speelkleed zwart wit

Bij het uitpakken van het speelkleed waren de spruiten blij en de oudste pakte gelijk zijn autootjes erbij. Samen met de jongste gingen ze aan de slag. Er was zelfs geen aandacht meer voor de andere cadeautjes die nog onder de boom lagen. 

De onderkant van het speelkleed is stroef, dus het ligt stevig op de vloer. Wanneer ze eroverheen rennen glijden ze dus niet zomaar uit. Het kleed ziet er stevig en solide uit en het is gemaakt van 100% katoen. Het kleed is zacht, zodat ze er lekker op kunnen spelen. Mocht het in der loop der tijd vies worden dan kan je het kleed op 30 graden wassen. 

Onze spruiten zijn er blij mee en mama ook ;) 
Zou jij een zwart/ wit of een kleurrijk speelkleed 
voor je spruit kopen?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten