Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 11 januari 2016

Sloffen van Collégien

Onze oudste spruit was geen sloffen drager. Toen ik deze de eerste keer voor hem kocht wist hij niet hoe snel hij ze uit moest doen. Hij liep liever met zijn sokken over de koude vloer.  
De jongste spruit loopt (lees: rent) sinds enkele weken en hij gleed nogal eens uit met zijn sokken. Zelfs sokken met anti slip was niet voldoende voor hem. Tot dat mijn zusje besloot onze spruiten te verrassen met een cadeautje. Ze kocht voor beide spruiten sloffen van Collégien


ondeugendespruit sloffen collegien

Natuurlijk was mijn mama oog al een paar keer gevallen op de sloffen van Collégien. Je ziet ze namelijk in menig leuke (online) winkel voorbij komen. Super leuke printjes in verschillende kleuren en designs. Ze voelen zacht aan en hebben een rubberen zool met anti-slip die heel soepel is. 
Ideaal voor onze jongste spruit om goed op te leren lopen. Je trek ze aan als een sok en zitten dan ook als gegoten. Helaas vond ik ze wel wat aan de prijs en had ze daarom nog niet gekocht. 


Toen onze oudste spruit ze had uitgepakt was hij gelijk enthousiast. Hij vond het wolkje heel leuk en wilde gelijk zijn sloffen aan. Iets wat ik in eerste instantie niet had verwacht. Dagelijks draagt hij nu zijn sloffen en hij is er heel blij mee. 

De jongste spruit draagt de sloffen ook dagelijks, als trekt hij ze zelfs ook wel eens uit. Blote voeten op de koude vloer, schijnt voor de afwisseling toch ook wel fijn te zijn. Hij loopt echter wel goed op de sloffen en de anti-slip zorgt ervoor dat hij niet bij elke stap als Bambi over de vloer glijdt. Je trekt ze makkelijk aan en ook wanneer ze naar buiten gaat en hij in de kinderwagen zit heeft hij de sloffen aan. Mijn ervaring met veterschoentjes en aantrekken (lees: worsteling) is namelijk niet heel positief... 

ondeugendespruit sloffen collegien

Niet geheel onbelangrijk om te weten is dat je de sloffen kan wassen op 30 graden. Iets wat niet bij elke slof mogelijk is! Als je ze wilt aanschaffen let er dan wel op dat de sloffen vallen één maat kleiner vallen dan de Nederlandse maten. Ook vind ik het niet verstandig om ze op de groei te kopen, want dan lopen je spruiten er lang niet zo lekker en stevig op. In de zool zitten kleine gaatjes in de onderkant van de zool, dit zorgt ervoor dat de sloffen goed ademen, maar ermee buiten lopen is dus geen goed idee!

Het Franse merk komt ieder jaar weer met een nieuwe collectie, dus ik ben benieuwd waar ze volgend jaar mee komen. Wellicht dat ik dan wel zelf overstag ga om deze sloffen te kopen voor onze spruiten! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten