Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 12 januari 2016

Kraamcadeautjes

Allemaal vriendinnen die in blijde verwachting zijn! Tijd om opzoek te gaan naar leuke en originele kraamcadeautjes. Ik vond een paar juweeltjes en deze deel ik graag met jullie. ondeugendespruit kraamcadeautjes

Een plaid is naar mijn idee altijd een fantastisch kraamcadeau! Zo ligt die kleine spruit er altijd warmpjes bij. 
ondeugendespruit kraamcadeautjes

Deze Zoopreme ketting fleurt de kinderwagen van de kleine spruit op door de vrolijke diertjes en kleuren die boven de wagen bungelen. De spruit zal zich tijdens een wandeling niet snel vervelen, maar zal gefascineerd zijn door vriendjes die hem gezelschap houden.

ondeugendespruit kraamcadeautjes

Een leuk kraamcadeautje voor op het slaapkamertje met een geruststellende tekst. Laat de dromen maar komen, want deze wolk waakt over je, de hele nacht! 

Hoe leuk is deze dinnerset!  De set bestaat uit een kommetje en uit een bestekset die qua design perfect bij elkaar passen. Op deze manier kun je op een leuke manier je kind met eten leren omgaan en tafelmanieren bijbrengen. 
ondeugendespruit kraamcadeautjes

Ik baal al er altijd een beetje van dat ik niet van het bestaan van deze kaartjes afwist met mijn spruiten. Ideaal om het eerste lachje, de eerste stapjes, de bijvoorbeeld de eerste woordjes vast te leggen.

ondeugendespruit kraamcadeautjes

Wat dacht je van deze leuke Done by Deer cadeauset? De set bestaat uit een set lepels, een beker en een slab. Ideaal voor  kleine spruiten toch? 

Ik hoop dat er iets leuks tussen zit!
Wat zou jij leuk vinden om te krijgen als kraamcadeautje?


Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking:

  1. Ik vind een plaid ook een leuk cadeau. Die komt inderdaad altijd wel eens van pas.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen